Velkommen til Smartplans blog

Her kan du få indblik og følge med i udviklingen af vores vagtplanlægningsværktøj.
 • Serverproblemer her til aften

  Vores drift har her til aften været påvirket af et udløbet certifikat på vores server. Alt er i orden igen og fuldt tilgængeligt. Nedbruddet varede ca. 50 minutter og det vil vi gerne undskylde for.

  Læs mere...
 • Vagtplanlægning hos Skagen Bryghus

  Vi tog for nylig en tur nordpå for at besøge Skagen Bryghus og høre mere om, hvordan dagligdagen ser ud på et bryghus, og hvilken rolle Smartplan spiller. I den forbindelse mødtes vi med barchef, Søren Folden.

  Læs mere...
 • Ændringer til vores databehandleraftale

  Vi har ændret i vores databehandler aftale da vi er begyndt at bruge en ny underdatabehandler. Følgende forklaring af ændringerne er på engelsk, da vi forsøger at holde vores juridiske arbejde på et minium.

  Læs mere...
 • Ny opdatering i Smartplan: Forklaring ved manglende udstempling

  Har du oplevet at være i tvivl om, hvorvidt dine medarbejdere har stemplet ud fra deres vagter? I så fald vil du kunne få gavn af vores nyeste opdatering. Vi har nemlig gjort det nemmere for dig at få overblik over, hvorfor medarbejdernes timer fremstår, som de gør i timeoversigten.

  Læs mere...
 • Forbedret overblik over ledige vagter

  Vi har netop gjort det endnu nemmere for dig at få overblik over, hvilke ledige vagter der eksisterer på jeres konto.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Timebalancer

  Kort før sommerferien fortalte vi, at vi var i gang med at arbejde på en ny funktion, og nu kan vi endelig meddele, at funktionen er blevet lanceret! Så fra i dag er det blevet muligt for dig at få et overblik over dine medarbejderes timebalancer inde i Smartplan. Lad os tage et kig på det:

  Læs mere...
 • Jobopslag: Studiejob med fokus på kommunikation og kundeservice

  Efterspørgslen på Smartplan stiger, og derfor har vi nu brug for at udvide vores kundeserviceteam med en ny studentermedhjælper. Så brænder du for at skrive, kommunikere og løse problemer? Og ønsker du at få fingrene i skidtet og gøre en forskel? Så er det måske dig, vi søger.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Bedre automatisk vagtplanlægning

  Vi er nu klar med en af de større opdateringer, som vi er helt sikre på, at du både kan få glæde og gavn af. I dag har vi tilføjet to nye regler til Smartplan og forbedret vores Assistent, så du kan få en endnu bedre fordeling af dine medarbejdere, når du benytter vores automatiske vagtplanlægning. Hør Mathias fortælle om det her, eller læs videre under videoen.

  Læs mere...
 • På vej til Smartplan: Timebalancer

  Her hos Smartplan er vi efterhånden ved at gå sommerferien i møde, men inden da vil vi gerne dele lidt tanker omkring en ny funktion, som vi i øjeblikket sidder og arbejder på. Nu tænker du så sikkert: “Hvilken funktion er det?” - og det er faktisk et lidt svært spørgsmål at besvare, for vi har ikke helt fundet ud af navnet endnu.

  Læs mere...
 • Den komplette guide til Timer & løn

  Med timeoversigten i “Timer & løn” kan du opnå fuldt overblik over dine ansattes timer. Her vil vi gennemgå de muligheder du har i “Timer & løn”.

  Læs mere...
 • Jobopslag: Studiejob med fokus på kommunikation og kundeservice

  Efterspørgslen på Smartplan stiger, og derfor har vi nu brug for at udvide vores kundeserviceteam med to nye studentermedhjælpere. Så brænder du for at skrive, kommunikere og løse problemer? Og ønsker du at få fingrene i skidtet og gøre en forskel? Så er det måske dig, vi søger.

  Læs mere...
 • Vagtplanlægning hos Kalas på Bornholm

  Jeg havde indlogeret familien i et sommerhus på det sydlige Bornholm, ved hvad der eftersigende skulle være en af Europas bedste strande.

  Læs mere...
 • Smartplans API

  Nu er det muligt at lave integrationer med Smartplan igennem vores nylancerede API.

  Læs mere...
 • Nye opdateringer til Smartplans beskedfunktion

  Vi har netop lanceret en opdatering til vores besked system, som gør det endnu nemmere for dig at håndtere din virksomheds kommunikation i Smartplan.

  Læs mere...
 • Jobopslag: Studiejob med fokus på kommunikation og kundeservice

  Vi søger en studerende, der ønsker at være en del af et team, der brænder for små virksomheder og vores kunder.

  Læs mere...
 • En hilsen fra Smartplan Support

  Hej med jer!

  Vi hedder Rosa og Camilla, og vi er en del af Smartplan’s support. Det er sandsynligvis én af os du har snakket med, hvis du har fået hjælp fra vores support de seneste ni måneder.

  Læs mere...
 • Ekstra info om dine medarbejdere

  Flere af jer har savnet mere information på jeres medarbejdere og til jer har vi fantastiske nyheder! Det er nu muligt at tilføje brugerdefinerede felter til dine medarbejdere, som for eksempel kunne indeholde følgende info:

  Læs mere...
 • Opret og rediger medarbejdere direkte i Smartplans app

  Nu er vi klar med en ny opdatering, som gerne skulle gøre det endnu nemmere for dig at holde styr på dine medarbejdere i Smartplan. Fra i dag kan du nemlig både oprette nye medarbejdere og redigere eksisterende medarbejderes profiler - direkte i appen.

  Læs mere...
 • Den komplette guide til at lave vagtplan med Smartplans skabelon funktion

  Med skabeloner kan du gemme dine vagtplaner til senere brug. De fleste vil opleve at deres vagtplaner ligner hinanden. Hvorfor ikke lave en skabelon, du kan gemme og bruge en anden gang?

  Læs mere...
 • Få endnu bedre overblik over anmodninger og din vagtplan i Smartplan

  Vi har for nylig lanceret to nye opdateringer i Smartplan, som gerne skulle kunne hjælpe dig med at få et bedre overblik over din vagtplan og anmodninger fra dine medarbejdere. Så lad os se på, hvad der er sket.

  Læs mere...
 • Året der gik hos Smartplan

  Så nærmer vi os slutningen af 2020, og her hos Smartplan vil vi gerne ønske jer alle sammen et godt nytår! På trods af de omstændigheder, vi alle sammen har levet under det sidste års tid, er der alligevel sket en del hos os, når vi nu kigger tilbage på året, der er gået.

  Læs mere...
 • Baser din vagtplan på ønsker fra dine medarbejdere

  I Smartplan har du mulighed for at tage imod ønsker fra dine medarbejdere, når du har oprettet vagter i en vagtplan.

  Læs mere...
 • Få mere ud af Smartplan: Hvordan lokationer og jobtyper kan bruges sammen

  Har du flere afdelinger og medarbejdere at holde styr på igennem Smartplan? Her kommer et forslag til, hvordan du bedst kan benytte dine lokationer og jobtyper med hinanden.

  Læs mere...
 • Opdatering: Nye muligheder for håndtering af fravær i Smartplan

  Nu er vi klar med en af de større opdateringer til Smartplan. Vi har nemlig ændret den måde, hvorved du kan håndtere dine medarbejderes fravær. Det gælder både, når du skal oprette, redigere og slette fravær i Smartplan.

  Læs mere...
 • Opdatering: Forbedret dropdown til bemanding af vagter

  I dag har vi lanceret en opdatering der forbedrer planlægningsværktøjet i Smartplan. Vi har mange flere forbedringer på vej, og i dag får i den første.

  Læs mere...
 • Vagtplanlægning hos superligaklubben AaB

  Hos superligaklubben AaB benytter de Smartplan til at lave vagtplanlægning for blandt andet deres bodpersonale. Vi tog derfor en tur til Aalborg for at mødes med Jeanette Pedersen, som er koordinator for personalet i boderne. Her fik vi os en snak om, hvordan de førhen har lavet vagtplanlægning, og hvad der fik dem til at blive kunde hos Smartplan.

  Læs mere...
 • Det får du med Smartplan Plus

  Smartplan Plus er et tilkøb til vores basis abonnement. Smartplan indeholder alt hvad du skal bruge for at få din vagtplan online: Brugervenlig vagtplanlægning, vagtbytte, kommunikation og tidsregistrering. Smartplan Plus er til de kunder, der ønsker mere præcis tidsregistrering, hurtigere lønkørsel og mere assistance under planlægningen.

  Læs mere...
 • Vagtplanlægning hos Hantwerk i Aarhus

  I sidste måned var vi på besøg hos Hantwerk i Aarhus for at høre mere om, hvordan deres dagligdag fungerer, og hvordan Smartplan hjælper med at holde styr på deres vagtplan. Her mødtes vi med Hantwerks daglige leder Rasmus Kroer.

  Læs mere...
 • 15 nyheder til Smartplan

  Vi modtager dagligt ønsker fra vores kunder i forhold til at videreudvikle systemet, og det sætter vi selvfølgelig stor pris på. De sidste uger har vi arbejdet på realisere nogle af de ønsker, som vi oftest har fået henvendelser omkring, og derfor er vi nu klar med hele 15 nyheder til Smartplan.

  Læs mere...
 • Notifikationer lige præcis som DU ønsker dem

  Vi har for nyligt lanceret nogle nye opdateringer vedrørende indstillinger for notifikationer. Det har gjort det endnu lettere for den enkelte medarbejder at vælge præcis, hvordan man som bruger ønsker at modtage beskeder, der omhandler Smartplan.

  Læs mere...
 • Alt om Smartplans app til din vagtplan

  Hvis din arbejdsplads bruger Smartplan, har du som medarbejder mulighed for at have styr på din vagtplan overalt. Din vagtplan er nemlig med dig på Smartplans app.

  Læs mere...
 • September måned hos Smartplan: Notifikationer, Lønsystem og Kommunikation

  Så nåede vi slutningen af september, og derfor vil vi give dig en opdatering omkring, hvad vi primært har arbejdet på den seneste måned i Smartplan.

  Læs mere...
 • Nye opdateringer i Smartplan: Push beskeder, mails og indbakker

  I starten af august kom vi med en ny beskedfunktion i Smartplan, og siden da har vi arbejdet på en række opdateringer, hvoraf flere af tingene er blevet efterspurgt af vores kunder. Forhåbentlig vil du nu opleve, at kommunikationsmulighederne i og fra Smartplan er blevet endnu bedre.

  Læs mere...
 • Håndtering af fravær i Smartplan

  I sidste måned lancerede vi en ny funktion vedrørende fravær, kaldet Timebaseret fravær. Vil du håndtere dine ansattes fravær direkte i Smartplan, men er du stadig lidt usikker på, hvordan det fungerer? Så kan du med fordel læse med her.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Timebaseret fravær

  Smartplan understøtter fra i dag timebaseret fravær. En ny funktion, som ligesom vores nye besked funktion er tilgængelig for alle vores kunder uden merudgift.

  Læs mere...
 • Helt ny funktion til alle Smartplan kunder 📫

  I dag lancerer vi en helt ny beskedfunktion til Smartplan. Funktionen bliver tilgængelig for alle Smartplan kunder, uden ekstra omkostninger. Den kan tilgås fra et nyt menupunkt kaldet “Beskeder” både fra Web og via App’en på din Android eller iPhone.

  Læs mere...
 • To nye medarbejdere hos Smartplan

  Vi har nu fornøjelsen af at byde to nye studentermedhjælpere velkommen hos Smartplan.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Stempelur på mobilen og et forbedret overblik over tidsregistrering

  Det sidste stykke tid har vi arbejdet hårdt på et par nyheder, som vi nu endelig har klar, og som vi har glædet os til at dele med jer!

  Læs mere...
 • Jobopslag: Studiejob med fokus på kommunikation og kundeservice

  Vi søger to studerende der ønsker at være en del af et team der brænder for små virksomheder og vores kunder.

  Læs mere...
 • To nye funktioner i Smartplan

  I sidste uge lancerede vi to nye funktioner i Smartplan, som vi gerne vil gøre dig opmærksom på. Begge funktioner er nemlig blevet efterspurgt af flere af vores kunder, så mon ikke du kan få glæde af dem.

  Læs mere...
 • Forbedringer til Smartplan og et nyt logo

  Vi har netop lanceret en opdatering til Smartplan der indeholder nogle opdateringer jeg gerne vil dele med dig. Derudover vil jeg også fortælle lidt om hvad vi også arbejder på. Det kan du læse til sidst på siden.

  Læs mere...
 • Vi lancerer nyt notifikationssystem

  Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal begynde. Det her er en af de store. Lad mig starte med det vigtigste: Nu lancerer vi Push beskeder til Android og iPhone. Læs her hvad det betyder.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Fraværskalender

  I dag har vi lanceret en ny funktion: “Ferie & fravær”. Du finder den i menuen lige ved siden af “Medarbejdere”. Funktionen gør det nemt for dig at finde, planlægge og oprette dine medarbejderes ferie og fravær.

  Læs mere...
 • Vi omdøber Smartplans Logbog til "Timer & løn"

  For to uger siden opdaterede vi funktionaliteten i vores logbog, så den blev endnu nemmere at bruge. I dag omdøber vi den til “Timer & løn”.

  Læs mere...
 • Forbedringer til logbogen og ønskefunktionen

  Vi har netop opdateret Smartplan med en række forbedringer, der gør det nemmere for dig i dit daglige brug af Smartplan.

  Læs mere...
 • Eksporter timer fra Smartplan til jeres lønsystem

  Benytter I eksempelvis Danløn, Dataløn eller Proløn som lønsystem?

  Læs mere...
 • Er du svensker? Få studiejob med fokus på kommunikation og kundeservice

  Vi søger en svensk studerende der ønsker at være en del af et team der brænder for små virksomheder og vores kunder. Du kan skrive, kommunikere og løse problemer. Og så ønsker du at få fingrene i skidtet og gøre en forskel.

  Læs mere...
 • Opdatering til Assistenten

  Støvet har lagt sig efter lanceringen af vores nye planlægnings assistent, og det er blevet tid til en opdatering af funktionen.

  Læs mere...
 • Vil du teste vores nye funktion til løneksport?

  Nu nærmer vi os lanceringen af en helt ny funktion til Smartplan. Det er en funktion, vi har modtaget enorm efterspørgsel på og vi glæder os til at vise den frem. Vi er i den sidste fase af udviklingen. Med funktionen får du mulighed for at eksportere dine timer fra Smartplan ud i en fil, som du kan importere i Danløn og andre lønsystemer.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Nye indstillinger til stempeluret

  Nu har vi skabt flere muligheder for at indstille stempeluret efter dit specifikke behov.

  Læs mere...
 • Vi introducerer: Smartplan Plus og Smartplan Assistent

  I dag tager vi et skridt nærmere en ambition vi har haft med os helt fra begyndelsen, da vi stiftede Smartplan.

  Læs mere...
 • Studiejob med fokus på kommunikation og kundeservice

  Opdatering: Vi har nu fundet to kandidater og søger i øjeblikket ikke flere. Tak for interessen.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Få alle vagter vist i din egen kalender

  Indtil i dag har man i Smartplan kunne synkronisere sine egne vagter med sin personlige kalender. I dag opdaterer vi den funktion.

  Læs mere...
 • Ny opdatering til Smartplan Assistent (Beta)

  Vi har netop lanceret en opdatering til vores nyeste funktionalitet, Smartplan Assistent. Funktionen er i beta og kun tilgængelig for de af vores kunder som har ønsket at deltage i afprøvningen af den nye funktion.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Afholdte timer ved hver vagt i logbogen

  Nu har vi gjort det nemmere at se varigheden af hver vagt i et opslag i logbogen.

  Læs mere...
 • Open position: Full-Time Python/Django Web Developer

  We are looking for a talented developer to join us full-time.

  Læs mere...
 • Vognmand - Få styr på bemandingen af dine biler

  Med Smartplan kan du nemt danne dig et overblik over dine biler og dine chauffører. Smartplan hjælper dig hvis en af dine chauffører melder sig syg eller hvis du har problemer med at få bemandet dine biler hurtigt og effektivt.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Opret note på en vagt

  Det er med en smule rystende hånd, at jeg skriver dette. Vi har nemlig en stor nyhed til dig. En vigtig en. Så jeg er lidt spændt på at fortælle dig om det.

  Læs mere...
 • Be a part of our Customer Support/Sales team

  We’re looking for a team member for our customer support/sales team (Sweden or Norway). We’re hoping it’s you?

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Forbedret ferie, sygdom og fravær

  Nu er det blevet nemmere at håndtere ferie, sygdom og fravær i Smartplan. Vi har opdateret vores ferie funktion til at være mere fleksibel og rumme flere brugsmønstre.

  Læs mere...
 • Godkend dine medarbejderes vagtbytte

  Vil du gerne have fuld kontrol over hvem der tager dine ledige vagter? Være sikker på at det er den rette medarbejder, der tager de vigtigste vagter i din vagtplan?

  Læs mere...
 • Opret ny lokation er blevet nemmere

  Vi får ofte spørgsmål om hvordan man kan give en vagtplan en overskrift. Eller hvordan man inddeler forskellige vagtplaner.

  Læs mere...
 • Sæt en ny farve på hverdagen

  Vi arbejder hver dag på store ting til Smartplan. Men vi får også tid til de små forbedringer.

  Læs mere...
 • Slet beskeder og skift konto

  I dag lancerer vi tre nye ting til Smartplan. Vi gør det muligt at slette de beskeder du har sendt på vagtplanen, vi har forbedret navigationen og så har vi tilføjet nye indstillinger til stempeluret.

  Læs mere...
 • Nyt i Smartplan: Simpelt og billigt stempelur

  Vi er endelig nået til at kunne fremlægge vores nye stempelur. Vi har testet og testet og nu har vi åbnet vores stempelur for alle nuværende og kommende kunder.

  Læs mere...
 • Smartplans nytårsforsætter

  Først og fremmest vil vi her på Smartplan gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår! Vi håber, at I har haft en dejlig jul med alle jeres kære og er kommet godt ind i 2016 på bedste (og sikreste) vis. Det at gå ind i et nyt år er for mange mennesker forbundet med en frisk start og en anledning til at ændre på ting i tilværelsen. Derfor laver mange nytårsforsætter, som de forsøger at holde i det nye år. Nogle vil tabe sig 10 kg mens andre sætter mål om at spare penge op og komme ud på en længe ventet rejse. Hvilke forsætter har Smartplan sat sig for 2016? Vi har diskuteret det på kontoret og er kommet frem til nogle gode og nogle sjove bud på, hvad vi gerne vil nå i 2016.

  Læs mere...
 • Farvel til praktikanterne

  I torsdags havde vi julefrokost hos Smartplan inden juleferien. Det var en hyggelig dag, som samtidig markerede afslutningen på praktikken for vores to praktikanter, Louise og Maiken. Vi forstår ikke, hvor tiden blev af og synes, at det var i går, de startede hos os! I forbindelse med deres afslutning har vi fået dem til at reflektere lidt over praktikken hos Smartplan.

  Læs mere...
 • Den berømte og berygtede fest på arbejdspladsen

  På torsdag holder vi juleafslutning med dertilhørende julefrokost her på Smartplan. Da arrangementet skulle planlægges, startede det et samtaleemne her på kontoret, for hvor stammer traditionen om de berømte og berygtede julefrokoster egentlig fra? Det har vi skrevet et blogindlæg om.

  Læs mere...
 • Sådan undgår du julestress

  “Åh nej, er det allerede december!” Sådan reagerer mange, når vi atter træder ind i årets sidste måned. Jul er for mange lig med stress, da de foruden julegaveindkøbene føler, at de har ekstra meget at leve op til i december måned: der er julefrokost næsten hver weekend, der skal julehygges med familien, pyntes op, bages og på arbejdet intensiveres indsatsen, så det hele kan nås inden juleferien. Når de når juleaften, er de fuldstændig udmattede og bliver måske endda syge. Men sådan behøver det ikke at være - vi giver dig her nogle simple råd til, hvordan du undgår julestress.

  Læs mere...
 • Lad dine kunder udvide din horisont

  Hos Smartplan elsker vi kunder – i alle former og afskygninger! Sådan har mange virksomheder det nok, ligesom der sikkert også er mange virksomheder, som kan nikke genkendende til, at de til tider støder på nogle overraskende kunder. Kunder som man ikke umiddelbart havde forstillet sig kunne have glæde af ens produkt, eller kunder som man måske ikke engang vidste eksisterede. Det er i hvert fald noget, som vi oplever en gang imellem på Smartplan, og det er en god oplevelse, fordi det bekræfter, at vi laver produkt som kan noget.

  Læs mere...
 • Tankerne bag Smartplan Stempelur

  For nogle uger siden åbnede vi den nyeste funktion til samlingen, Smartplan Stempelur, op for testere. Du har måske selv testet det eller læst om de mange fordele, der findes ved at anvende et stempelur. Nu er tiden snart kommet til at lancere det endelige stempelur, men mens vi venter og stadig er i testfasen af betaversionen, har vi lavet et lille interview med medejer af Smartplan, Mathias Aggerbo. Hør ham fortælle om tankerne bag Smartplan Stempelur og få et glimt af, hvordan det fungerer.

  Læs mere...
 • Glade jul, dejlige jul med Smartplan

  ”Jeg glæder mig i denne Tid; nu falder Julesneen hvid, og saa maa Julen komme!”

  Læs mere...
 • Du behøver ikke en investor for at blive iværksætter

  Vi er nu nået til sidste uge i iværksætter-temaet her på bloggen. Dette sidste indlæg er skrevet af medstifter af Smartplan, Mathias Aggerbo, og stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor så mange iværksættere går op i funding og de mange millioner.

  Læs mere...
 • Er du med på iværksætterjargonen?

  Hvis du læste sidste uges blogindlæg, så ved du, at vi I disse uger sætter fokus på iværksætteri. Det gør vi i det håb, at vi kan give noget videre til de mennesker som står i samme situation, som grundlæggerne af Smartplan gjorde for tre år siden. I næste uge kan du læse grundlæggerne Peter, Mathias og Mikkels personlige erfaringer med at starte egen virksomhed. Mens vi venter på deres beretninger, kan du i denne uge få et lille overblik over nogle af de termer, som vi mener, man bør kende til i iværksætterverdenen. Den såkaldte iværksætterjargon:

  Læs mere...
 • Sådan bruger du Smartplans Stempelur

  Smartplan tilbyder et brugervenligt og enkelt stempelur, så du kan få mere præcis tidsregistrering af dine medarbejderes mødetid.

  Læs mere...
 • ”Jeg har fået en genial ide!” - 4 råd til iværksætteren

  Velkommen til Smartplans iværksætteri-uger! Iværksætteri er populært som aldrig før: 2.000 nye virksomheder oprettes hver måned i Danmark, mens programmer som ”Løvens Hule” viser, hvordan mange går rundt med en iværksætter i maven. Det er dog langt fra alle iværksættere med egen virksomhed, som klarer sig og får succes på de ofte overfyldte markeder. Vi har derfor valgt at sætte fokus på iværksætteri gennem to uger på bloggen. Denne uge fokuserer vi på eksperternes råd til opstart af virksomhed, hvor vi i næste uge vil fokusere på vores egne erfaringer som iværksættere i Danmark. God fornøjelse.

  Læs mere...
 • Kom i gang med Smartplan på 5 minutter

  Det er nemt at komme i gang med Smartplan online vagtplanlægning. Med disse enkle trin er du i gang på kun 5 minutter.

  Læs mere...
 • Lad dine kunder tale for dig: sådan laver du en god kundecase

  Det høres tit, at word of mouth-metoden er den mest effektive måde at lade potentielle kunder vide, at din virksomhed eksisterer og at dit produkt er godt og værd at bruge penge på. Det er rigtig mange markedsføringseksperter og virksomheder enige om og det gælder både B2C- og B2B-virksomheder. En undersøgelse af B2B-markedet viser, at 80 % af adspurgte beslutningstagere i danske virksomheder mener, at kundecases har betydning for deres valg af leverandører.

  Læs mere...
 • 4 gode grunde til at anvende et stempelur

  De fleste timelønnede ansatte kan højst sandsynligt skrive under på, at det ikke altid er lige let at registrere deres timer. Måske bruger deres arbejdsplads et system, som ikke understøtter registrering af timer optimalt. Måske registreres timerne manuelt med papir og blyant. Derfor vil det i de fleste tilfælde være en fordel for både virksomheden og dens ansatte at anvende et system med integreret stempelur, som kan spare både tid, penge og energi. Læs her hvorfor.

  Læs mere...
 • Bliv tester af Smartplan Stempelur

  Hos Smartplan er vores største ønske at give dig en simpel online vagtplanlægning, som du kan finde ud af at bruge på bare 5 minutter. Dette fokus betyder, at vi overvejer det grundigt, før vi tilføjer nye funktioner til Smartplan. Når vi tilføjer nye funktioner, er reglen, at de ikke må komplicere brugen af Smartplan. Tværtimod skal systemet helst blive nemmere at bruge.

  Læs mere...
 • Smartplan og landmanden: på besøg hos Fristrupminde

  I sidste uge var vi på besøg hos en kunde, der ved første øjekast virker som en usædvanlig kunde hos Smartplan. Men Smartplan er ikke kun for barer og restauranter. Der er nemlig en helt anden kundetype, der har glæde af online vagtplanlægning: landmænd. Men hvordan passer Smartplan ind i landbruget? Det satte vi os for at finde ud af, da vi besøgte Mike Timmermann på hans gård Fristrupminde i Nordjylland.

  Læs mere...
 • Tip: Lad Smartplan Magic lave din vagtplan for dig

  Vagtplanlægning er ofte tidskrævende arbejde, hvis man både skal administrere medarbejdernes ønsker og samtidig få arbejdsdagen til at hænge sammen. Med Smartplan Magic behøver vagtplanlægningen ikke at være tidskrævende, manuelt arbejde. Medarbejderne kan logge ind på Smartplan og registrere, hvornår de ikke har mulighed for at arbejde, hvorefter Smartplan kan komme med et forslag til, hvordan en mulig vagtplan kan se ud - nemt og tidsbesparende.

  Læs mere...
 • Hørt på Smartplan - guide til IT-verdenens udtryk

  For et par måneder siden startede vi tre kommunikationsstuderende (komm’ere) i praktik hos Smartplan. Fra starten var vi klar over, at vi nok ville møde nogle udtryk ind imellem, som vi ikke forstod – og det gjorde vi! Vi griner stadig af og til, når IT-hovederne diskuterer arbejdet med Smartplan, fordi vi ikke altid er helt med. Vi forestiller os, at der er mange andre ikke-IT-faglige kollegaer i samme situation. Derfor har vi udarbejdet en liste (som kunne blive meget længere) med fem sjove, misforståede udtryk, som vi har hørt i vores korte tid på Smartplan. Det er nogle mere eller mindre skøre eksempler på, hvad vi har tænkt, og hvad der rent faktisk har været tale om.

  Læs mere...
 • Socialt samvær på arbejdspladsen skaber glade medarbejdere

  Bør du mødes med kolleger uden for arbejdet? Og bør sjov implementeres på arbejdspladsen? Det er nogle af de spørgsmål, som både medarbejdere og ledere bekymrer sig om.

  Læs mere...
 • De 3 mest besværlige ting ved vagtplanlægning i Excel

  Excel regneark er for de fleste virksomheder en integreret del af hverdagen, som bidrager til at holde styr på f.eks. økonomi og fremstille data på en overskuelig måde. Der, hvor Excel imidlertid ikke er et optimalt værktøj, er i virksomhedens vagtplanlægning. Vi har lavet en top 3 over de mest besværlige ting ved at bruge Excel til netop dette formål:

  Læs mere...
 • Tip: Sådan synkroniserer du din vagtplan med din kalender

  Er du træt af manuelt at skulle skrive hver eneste vagt ind i din kalender? Med Smartplan kan du nemt og hurtigt synkronisere din vagtplan med din foretrukne kalender, hvad enten det er Google Calender, iCal eller Outlook. Det sparer tid og sikrer, at du altid har din vagtplan lige ved hånden på din smartphone, tablet eller computer.

  Læs mere...
 • En god afslutning på et godt samarbejde

  Du har muligvis læst, at Smartplan i sidste uge afholdte en quizaften sammen med Bar Smil i forbindelse med Aarhus Festuge. Mens Bar Smil stod for quizzen, stod Smartplan for præmierne. De heldige vindere af førstepræmien (fire billetter til en koncert med Julias Moon på Train d. 10. oktober) ses her:

  Læs mere...
 • Sådan opretter du en virksomhedsside på LinkedIn

  Med sine over 380 millioner brugere er LinkedIn blevet den ledende social networking side for fagfolk. Det at have en virksomhedsside på LinkedIn giver din virksomhed mulighed for at promovere dets produkter eller services, finde nye medarbejdere og dele interessante og nyttige updates.

  Læs mere...
 • Oplev Aarhus Festuge med Smartplan

  Om lidt starter Aarhus Festuge og her på Smartplan glæder vi os til alle de fede oplevelser og byens summen fra de mange forventningsfulde og glade mennesker. Vi vil bl.a. være at finde på Bar Smil, som vi har lavet et samarbejde med. Men hvad går festugen egentlig ud på? Og hvilke fede events findes der?

  Læs mere...
 • Fem gode råd til hvordan du leder dine medarbejdere

  At drive virksomhed er andet og mere end vagtplanlægning – det er vi godt klar over! Noget af det som er rigtig vigtigt er, at lederen i virksomheden formår at lede og guide medarbejderne, således at de udnytter deres fulde potentiale og derved bidrager til virksomhedens udvikling. Andrew Schrage, som selv er ejer af en mindre virksomhed, der specialiserer sig i økonomisk rådgivning (Money Crashers), har på baggrund af egen erfaring udviklet følgende gode råd til, hvordan du bliver en god leder:

  Læs mere...
 • Smartplan er nået til Vesterbro

  Hos Smartplan hylder vi den gode idé og iværksætterånden. Som nogen måske husker, udsprang Smartplan netop af iværksætterånden – af ønsket om at skabe et kraftigt men også simpelt og brugervenligt online vagtplanlægningssystem, som alle kan finde ud af.

  Læs mere...
 • Smartplan byder velkommen til vores nye kommunikationspraktikanter

  Nu går sommeren langsomt på hæld og hos Smartplan betyder det forandringer. Onsdag d. 5. august startede vores tre kommunikationspraktikanter, Martina, Louise og Maiken, som alle er i gang med en kandidat på Aarhus Universitets fakultet Business and Social Sciences. Pigerne skal give vores kommunikation et boost og forsøge at give jer en bedre oplevelse på bl.a. de sociale medier. De skal forsøge at skabe mere opmærksomhed omkring Smartplan og hvad systemet kan samtidig med, at de vil prøve at knække koden til, hvordan Smartplan kan blive stærkere på det engelske marked.

  Læs mere...

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner