Vi er kendt for vores brugervenlighed og kundeservice

Men tag ikke kun vores ord for det. Hør hvad vores kunder siger om Smartplan herunder.
Hotel

Nicolai Caspersen

Hotelchef | Hotel Ritz

Da vi ledte efter en ny vagtplanlægningsløsning, var vi faktisk flere, som faldt over Smartplan. Det virkede med det samme fornuftigt for os - både prismæssigt og i forhold til brugervenligheden i systemet.

Det er altid specielt at skulle skifte fra det ene system til det andet. Der er altid nogle ting, man lige skal finde ud af. Men der synes jeg, at Smartplan har været meget brugervenligt at komme ind i. Det er let tilgængeligt og nemt at arbejde med. Så jeg er fuldt ud tilfreds.

Butik
Webshop

Lene Sørensen

Driftleder | Vinylpladen

Det giver os mindre arbejde at have flere medarbejdere. Førhen var vagtplanlægningen uoverskuelig. Vagtbytte var hæsligt. Alt koordinering skulle gå igennem mig. Det er jeg sluppet af med nu med Smartplan, for nu kan de bare gøre det hele selv.

Jeg har overhovedet ikke brugt supporten, for jeg har ikke haft behovet. Det giver sig selv det meste. Det er så nemt at gå til. Når jeg har noget, jeg er i tvivl, om det kan, så er det bare at bruge lidt tid på at klikke rundt i systemet. Så finder man hurtigt ud af det.

Webshop
Butik

Mille Sørensen

Administrator | Philipson Wine

I forbindelse med digitalisering af stort set alle processer og opgaver hos Philipson Wine, stod vi og skulle bruge et vagtplanlægningsmodul og tidsregistrering.

Smartplan var dejlig simpelt og overskueligt, men kunne samtidig rumme vores mange ansættelsesformer, nu hvor vi både har lagermedarbejdere, butiksansatte og funktionærer.

Supporten er hurtig, konstruktiv og letforståelig.

Restaurant

Daniel

Ejer | Restaurant Havnær

Nu går det hurtigere, og det er meget nemmere, når du skal ændre ting. Især det der med at skrive timer ned, lægge dem sammen og lave løn ud fra det er jo virkelig tidsbesparende. Systemet kan jo regne ud for dig, hvor mange timer de har haft.

Butik
Webshop

Jette Lange

E-commerce Manager | Jensen Company

Jeg har nu brugt Smartplan i lidt over en måned til vagtplanlægning for virksomhedens personale på 30+ medarbejdere. I løbet af denne periode har vi fået implementeret det smarte og meget brugervenlige stempelur, mens vores timeplanlægning, kommunikation og vagtplanlægning foregår langt nemmere end tidligere. Vagtønsker og vagtbytte personalet imellem går også forrygende, da brugervenligheden i appen er helt i top. Derudover er det en stor fordel for både admin og personale at kunne få et samlet overblik over hver enkelt medarbejders timebalance.

Et rigtig vagtplanlægningsværktøj til en super skarp pris.

Webshop
Butik
Callcenter & kundeservice

Kasper Dissing

Ejer | Ditur

Med 70+ medarbejdere har vi brug for at det er nemt og effektivt at holde styr på vores medarbejderes vagter i et brugervenligt og overskueligt system. Det kan vi hos Smartplan. Derudover er det nemt for vores medarbejdere at stemple ind og ud fra app'en på mobilen så vi altid har overblik over vores timeforbrug.

Butik
Restaurant & Cafe

Christina Andreasen

Ejer | Kalas

Det er blevet så meget lettere at lave vagtplaner, ændre timer og bytte vagter etc. Timer til lønnen er også klaret på få minutter. Det har sparet os og vores bogholder, for en masse timer på kontoret.

Smartplan giver os et godt overblik og det holder alle ajour via app´en - også når vi har rigtig travlt. Her skriver vi desuden beskeder til den enkelte eller til alle medarbejdere på én gang.

Det er rart at vi altid har en sikkerhed for hvem der kommer og hvornår, samtidig med at ingen kan bytte vagter, uden at vi har godkendt det.

Som sæsonforretning er det desuden en stor fordel at vi kan sætte abonnementet på pause når vi har lukket om vinteren.

Bar & Spillested
Restaurant & Cafe

Rasmus Kroer

Driftsleder | Hantwerk

Jeg sad og lavede vagtplan i går for slutningen af året, det tog 25 minutter. Det er nemt at få et overblik over hvem jeg har til rådighed. Det fungerer bare. Det kører bare.

Restaurant & Cafe

Thomas Stubbs

Indehaver | Stubbs Gastronomi

Vi er rigtig glade for Smartplan, og efter vi har taget det i brug har det været med til at give os et bedre overblik over vores timelønnet og fastansatte.

Det er godt med en app, så man altid har sin vagtplan med sig. Vi er rigtig glade for at Smartplan lytter til sine kunder, når man har et ønske til en funktion, og at den feedback man giver bliver implementeret."

Webshop
Callcenter & kundeservice

Casper W. Lanng

Partner | Biopejs Shop

Det er så simpelt at bruge og har sparet os for utallige aften-timer. Smartplan indeholder alle de funktioner, der er behov for at have fuldt overblik over vagtplanen.

Tak for noget fantastisk software!

Administration

Rikke Romme

Vagtplansansvarlig | Den Uafhængige

Som nyt medie med rigeligt at se til, har Smartplan givet os tid til at fokusere på vores faktiske indhold i stedet for at organisere 30 nye medarbejdere i et excel-ark. Kæmpe hjælp og virkelig fedt!

Bar & Spillested
Restaurant & Cafe

Jeanette Pedersen

Vagtkoordinator | AaB A/S

Jeg kan huske et tidspunkt, hvor jeg sad med store plancher derhjemme og skulle have styr på vagter til 4 kampe, der kunne jeg godt se at det burde kunne løses på en bedre måde.

Nu lægger jeg blot vagterne ud, og så byder medarbejderne selv ind og bytter indbyrdes. Det var brugervenligt og lige til at gå til.

Derudover er der altid god service, og supporten svarer hurtigt, hvis man har brug for hjælp.

Webshop
Callcenter & kundeservice

Casper Pedersen

Medejer | Grejfreak

Vi har nu i snart halvandet år brugt Smartplan til at styre hele planlægningen af vores vagtplan, som før blev udført i enten en kalender eller excelark.

Via en iPad kan vores medarbejdere tjekke ind og ud, så den reelle arbejdstid kan eksporteres direkte til DanLøn. Denne manuelle proces var samtidig også med til at gøre indtastningen af lønnen i DanLøn ekstra tidskrævende.

Med Smartplan kan vi nu køre data direkte over i DanLøn for at spare mest mulig tid på det kedelige og i stedet bruge tiden på vores kerneforretning. Nu kan vores medarbejdere nemlig selv se deres vagter i app'en samt bytte internt på en nem måde, der ikke kræver ekstra arbejde til vagtplanlæggeren.

Callcenter & kundeservice

Nicolai Hofsø

Relation Manager | Billy

Efter jeg startede en ny salgsafdeling i Billy med fem nye ansatte, begyndte vi at have et større behov for vagtplanlægning.

Vi valgte Smartplan fordi det var nemt at gå til og fordi det gav mig et overblik over mine medarbejderes vagtplan.

Særligt syntes jeg godt om, at man kan kategorisere de forskellige typer vagter så mine medarbejdere præcis ved hvad de skal foretage sig den givne dag.

Oplevelser

Martin

Stifter og medejer | Locked

Smartplan opfylder vores ønsker, og jeg tror faktisk, det opfylder de flestes ønsker, fordi det er simpelt. I bund og grund skal man have medarbejderne til at møde på arbejde, og de skal have den rigtige løn. Det sikrer Smartplan på en nem og effektiv måde.

Webshop
Callcenter & kundeservice

Yoel Caspersen

Direktør | Kviknet.dk

Hos Kviknet manglede vi et nemt vagtplanlægningsværktøj til vores kundeservice - det fandt vi i Smartplan, som giver os et godt overblik over vores vagtplaner og timeforbrug.

Supporten svarer hurtigt, prisen er fair og vi bruger minimal tid på regnskabet. Vi kan varmt anbefale Smartplan.

Callcenter & kundeservice
Administration

Bilal Bahij

Teamleder | IT-service Syddansk Universitet

Smartplan, har gjort hverdagen i vores IT-afdelingen meget nemmere. Vi har tidligere brugt Excel og Outlook kalendere til at udarbejde vagtplaner.

Få minutter efter frigivelsen af en vagtplan modtog vi de første forespørgsler på ombytninger og afslag på vagter. Det slipper vi for med Smartplan.

Det har gjort det muligt for os at lægge en vagtplan for en længere periode ad gangen. Vi planlægger for 6 måneder, og ønsker til vagtændringer bliver løbende behandlet af ”agenterne” selv, uden unødig indblanding fra teamlederen.

Brugervenligheden og den nemme adgang fra alt slags udstyr - Tablets, Smartphones og computere uanset platform - er klart et stort plus, og gør det nemt og overskueligt for den enkelte medarbejder at tag Smartplan til sig.

Svømmehal

Lars Jonsson

Vagtplanlægger | Snejbjerg Svømmehal

Med Smartplan har vi elimineret glemte vagter blandt vore livreddere og billetsælgere, som desværre lidt for ofte glemte vagterne med vores gamle system.

Med Smartplan har de altid deres vagter tilgængelige i kalenderen, og de modtager en sms med info om vagten, tids nok til at kunne reagere, hvis de alligevel skulle have overset vagten.

Vi har også opnået at vagtplanen altid er opdateret ved vagtbytte - noget der tit glippede med vores gamle offline system.

Den opdaterede vagtplan er opnået uden tidsforbrug fra vagtplanlæggers side, så det er både bedre informationer for alle, og mindre arbejde for vagtplanlægger.

Medarbejderne forestår selv vagtbyttet, og ingen kan påduttes en vagt af en kollega, uden de selv accepterer den, så den der har fået vagten, hænger på den, indtil en anden har accepteret at tage vagten.

Camping

Anita Hauschildt

Ejer | Skive Fjord Camping

Vi har en campingplads, hvor der er meget skiftende timeantal på både de to timeansatte ”pladsmænd” og de timeansatte serviceassistenter (rengøringshjælp). I sommerferien har vi også ekstra rengøringspiger, til at hjælpe med spidsbelastninger.

Hvis jeg ikke havde fået Smartplan anbefalet af en god ”kollega”, så ville jeg bruge tonsvis af sedler, og tid på at styre timeantal for hver enkelt medarbejder. Smartplan hjælper mig utroligt meget i forhold til lønkørsel, og styring af personalet.

Forening

Esben Milo Thomsen Rasmussen

| Foreningen Far

Smartplan har gjort det nemmere for vores forening både at planlægge, men også at havde overblikket i de situationer hvor sygdom opstår.

Vores frivillige er super glade for Smartplan. Det giver dem nem adgang og overblik over deres vagter og hjælper dem med at huske hvor de skal være hvornår.

Smartplan har helt klart ført Foreningen Far op på et professionelt niveau når det kommer til vagtplanlægning.

Da vi valgte Smartplan havde vi længe ledt efter et brugervenligt vagtplanlægnings system, det fik vi i Smartplan. Vi har fået hurtig og nyttig hjælp fra Smartplans kundeservice hvilket er altafgørende, for så stor en rådgiverindsats som Foreningen Far yder."

Restaurant & Cafe

Marie Kjerstine Lindholdt Knudsen

Restaurantschef | Det Japanske Taarn - Tivoli

Smartplan er for mig et vigtigt hjælpemiddel i min hverdag. Jeg sparer oceaner af tid på vagtplanlægning, og mine ansatte finder hjemmesiden nem og overskuelig at benytte. Servicen er især i top, jeg får altid svar på mine spørgsmål inden for ganske kort tid!

Restaurant & Cafe

Jacob Ingemann

Indehaver | eatmosfære

Smartplan er som navnet hentyder, meget smart, og endnu mere simpelt at bruge og overskue. Vi har været meget tilfredse med skiftet til Smartplan. Det kan varmt anbefales til andre der står med vagtplanlægning som en udfordring og som ikke behøver at koste en bondegård at komme igang med. God fornøjelse.

Restaurant & Cafe
Hotel

Christina Marie Flinker

Hoteldirektør | Vedersø Mejerikro

Systemet er utrolig brugervenligt og meget nemt at anvende. Før i tiden lavede jeg vagtplanen manuelt, nu sparer Smartplan mig for mange timer. Kundeservice er i top - jeg får altid hurtig og venlig betjening.

Bibliotek

Marianne Larsen

Bibliotekar | Greve Bibliotek

Vi valgte Smartplan, da det så nemt og enkelt ud - og det viste sig at holde stik. Vi bruger det til at holde styr på 3 afdelinger og 37 medarbejdere. Alle har følt, det har været en forbedring i forhold til tidligere – især at det er netbaseret og med adgang ”udefra”. Tidligere hængte vores skema som klodser ét sted i huset og dermed ikke særlig tilgængeligt.

Webshop
Administration

Ulrik Borchert

Warehouse Manager | Slikhaarshop.com

Da Slikhaarshop A/S' antal ansatte i pakkeafdelingen steg fra 4 til 12 medarbejdere, ville vi have et nemt, overskueligt og brugervenligt program, som kunne give vores medarbejderne et overblik over deres vagter.

Med Smartplan kunne vi gå fra upraktiske hjemmebrygede excel ark til planlægning af vagter samt time/lønopgørelser. Vi kunne tilbyde vores medarbejdere et brugbart system, som kunne hjælpe dem med at planlægge deres vagter ud fra deres behov. Dette har betydet, at jeg ikke skulle modtage inputs på mail eller sms og ud fra disse lave vagtplanen.

Da vi fik muligheden for, at tilføje Stempeluret til vores abonnement slog vi straks til. Det har fuldt ud levet op til vores forventninger både mht. brugervenlighed for vores medarbejdere og for mig.

Lønopgørelsen er nu blot få klik fra at kunne hentes og alle tænkelige informatoner er at finde i det overskuelig excel ark.

For mig har skiftet til Smartplan betydet nemmere planlægning, bedre overblik og tidsbesparelser på det administrative mht. lønopgørelse mm.

Webshop

Anders Arvid

Daglig leder | Næstved Lavpris Træ

Nem og enkel planlægning af en overskuelig vagtplan, som medarbejderne nemt kan tilgå fra deres mobil eller på PC, og bytte vagter med hinanden. På admin siden kan man trække en timefordelingsplan der overskueligt giver overblik over timerne for den enkelt medarbejder.

Jeg sparer utrolig meget tid med Smartplan, i forhold til det Excel system som jeg tidligere brugte. Nu har mine ansatte altid vagtplanen lige ved hånden.

Havde brug for lidt hjælp i starten, men fik hurtigt hjælp af Smartplans kundeservice. Rigtig godt og til en billig pris.

Bar & Spillested

Iben Anthonsen

Spillestedsleder | Hagges

Tidligere sendte jeg Excel ark rundt med vagtplanen, og så var det ellers lidt af et puslespil at sammensætte vagtplanen.

Efter lidt søgen fandt jeg frem til Smartplan, og der gik ikke længe før systemet var integreret i huset, og bruges flittigt.

Jeg bruger det dagligt. Jeg tjekker om der mangler vagter at blive besat, jeg skriver til alle frivillige gennem systemet, jeg bruger Smartplan som telefonbog til mailadr. og telefonnumre. Jeg prøver at få de frivillige til at bruge systemet mere og mere, så vi er fri for at have lister med kontaktoplysninger liggende.

Jeg brugte supporten ved Smartplan rigtig meget i starten, for der er altid ønsker når man starter et nyt system op. Mange af mine ønsker kan jeg se kommer stille og roligt. Det er et tegn på at der lyttes når man ønsker, og ellers får man en forklaring på hvorfor det ikke kan lade sig gøre.

Smartplan er kommet for at blive i vores hus!

Butik

Michael Søndergaard

Partner | Siciliansk Is

Smartplan har gjort mit arbejdsliv meget mindre stresset. Slut med Excel-ark og fedtede sedler.

hero
Nicolai Caspersen fra Hotel Ritz
Hotel

Smartplan + Hotel Ritz

Vi har været på besøg hos Hotel Ritz for at lære mere om hotellets historie og hverdag. Derudover blev vi klogere på, hvordan de til daglig gør brug af Smartplan. Læs her, hvordan Hotel Ritz i dag laver vagtplanlægning for 25 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Smartplan.
Butikken hos Vinylpladen
Butik

Smartplan + Vinylpladen

Da Vinylpladen i 2020 flyttede til større lokaler og fik flere medarbejdere, stod det hurtigt klart, at de manglede et online vagtplanssystem. Læs her, hvordan Vinylpladen nu sparer tid på både vagtplanlægning, tidsregistrering og lønkørsel ved hjælp af Smartplan. Læs mere...
Locked personale
Oplevelser og underholdning

Smartplan + Locked

Kort tid efter åbningen af Lockeds første afdeling stod det klart, at de havde et behov for at håndtere deres vagtplanlægning online. Læs her, hvordan Anna og Martin mindskede deres administrative arbejde ved hjælp af Smartplan. Læs mere...
Billede af Anne og Daniel fra Restaurant Havnær
Restaurant

Smartplan + Restaurant Havnær

Da Restaurant Havnær åbnede stod det klart at de ønskede flere digitale løsninger. Vagtplanlægningen skulle slippes fri af Word. Læs her hvordan Daniels bekymringer omkring f.eks. digital tidsregistrering forsvandt da de tog Smartplan i brug. Læs mere...

Opret dig gratis og kom igang på 2 minutter

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her