Nyt i Smartplan appen: Stempelursaktiviteter og medarbejderinfo

28.8.2024

Før sommerferien lancerede vi to nye opdateringer til Smartplan. Vi introducerede et nyt menupunkt til stempeluret, og vi gjorde det muligt at tilføje filer som ekstra informationer på medarbejderne. I dag er disse to opdateringer nu også blevet tilføjet til Smartplan appen.

Stempelursaktiviteter i Smartplan appen

Med den nye stempelurs-tidslinje får du som administrator et klart overblik over, hvem der er stemplet ind og ud, og hvornår dette er sket – alt sammen direkte fra appen. Det giver dig mulighed for hurtigt at kunne tjekke op på medarbejdernes tilstedeværelse.

Du vil forhåbentlig opleve fordele ved opdateringen i form af:

  • Tidsbesparelse: Du slipper for at skulle logge ind på computeren for at få et overblik over stempeltider. Alt er tilgængeligt på din mobil.
  • Øget synlighed: Medarbejdernes stempeltider er nu samlet et sted og synlige i realtid, hvilket gør det nemmere at reagere hurtigt, hvis der er afvigelser.
  • Effektiv administration: Denne funktion hjælper dig med at sikre, at arbejdstiden bliver overholdt, og at alle er på plads til tiden.

Du finder det nye overblik ind i menupunktet “Aktiviteter” i appen. Dette menupunkt indeholder nu både stempelurs-aktiviteter samt andre aktiviteter på kontoen. Så her kan du få det fulde overblik.

Stempelur i Smartplan appen

Filer og ekstra informationer i Smartplan appen

Den anden nyhed er muligheden for at tilføje ekstra informationer til medarbejdernes profiler direkte i appen. Uanset om det er ansættelseskontrakter, kursusbeviser eller andre vigtige dokumenter, kan du nu have alt samlet ét sted.

Ekstra informationerne kan også være datoer som fødselsdage eller jubilæer eller tekstfelter som eksempelvis størrelse på uniformer. Dette sikrer, at du hurtigt og nemt kan finde de nødvendige informationer, når du har brug for dem.

De indstillinger, du har valgt på din Smartplan konto i en browser, er også gældende i Smartplan appen. Det vil sige, at hvis du for eksempel har valgt, at kontrakter skal være synlige for medarbejderen + administratorer, men at det kun er administratorer, som kan redigere feltet, så er det også tilfældet i appen.

Ekstra informationer i Smartplan appen

Vi håber, du bliver glad for de nye opdateringer. Hvis du vil læse mere om mulighederne, kan du tage et kig på disse to blogindlæg:

Som altid må du endelig bare skrive til os på support@smartplan.dk, hvis du sidder tilbage med spørgsmål, som vi kan hjælpe med at besvare.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik
Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.
Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget
Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.
Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned
En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.
Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane
Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.
Børsen Gazelle 2023
Læs videre her
Læs om hvordan vores brugervenlige vagtplanlægningssystem gør din planlægning nemmere.
Læs om hvordan du kan få tidsregistrering og lønkørsel gjort nemt.
Læs om markedets smarteste automatiske vagtplanlægning.
Vi har skrevet den ultimative guide til at lave en vagtplan.