Alle beskeder samlet ét sted

Slut med at blive bombarderet i din Facebook messenger. Slut med emails der bliver væk og sms beskeder du aldrig får svaret på. Få alt kommunikation samlet i Smartplan, tæt på din vagtplan.

Send og modtag beskeder ét sted, ikke alle steder

Group

Kommunikation opstår i alle mulige former. På Facebook, SMS'er, e-mails, telfonopkald osv. osv. Når du i din virksomhed har brug for at sende en vigtig besked til dine medarbejdere, er det ikke altid oplagt hvor du lige skal fange dem. Skal jeg sende dem alle en Facebook besked eller en SMS? Måske en mail?

Behovet for at kommunikere opstår i forskellige situationer, og i hver situation findes der et nyt værktøj. I stedet for at få din kommunikation til medarbejderne spredt forskellige steder kan du nemt samle det hele tæt på din vagtplan.

Så er dine medarbejdere aldrig i tvivl om hvor de skal finde info. Du er aldrig i tvivl om hvilket værktøj du skal vælge. Og du undgår at beskeder bliver væk i mellem private Facebook beskeder og SMS'er.

Send til mange eller få. Du bestemmer.

Skriv til alle medarbejdere på én gang

Det er hurtigt og nemt at skrive ud til alle ansatte. Brug denne type beskeder til at få vigtige beskeder ud til alle, eller som en opslagstavle med beskeder som medarbejderne hurtigt skal kunne finde tilbage til.

Skriv til en udvalgt gruppe

Send gruppe beskeder til én eller en udvalgt gruppe af ansatte. Du vælger nemt i listen over medarbejdere hvem der skal modtage din besked. Du kan også nemt vælge modtagere på baggrund af deres jobtype. Ønsker du f.eks. at sende en besked til alle dine tjenere, kan du blot vælge "Tjenere" i listen, så klarer Smartplan resten.

Skriv i vagtplanen

Nogle gange har en besked relevans for en dag i din vagtplan. Det kan være vigtig information, som vedrører dem som er på arbejde en dag. Skriv din besked i vagtplanen, så er den synlig for alle der kigger i vagtplanen den dag. Det kan f.eks. være information om en begivenhed eller relevant information til når en vagt starter.

Smartplan sørger for at dine medarbejdere modtager beskeden

 • Push-notifikationer som første valg

  Når der sker noget vigtigt i Smartplan sender vi en notifikation til medarbejderens mobil telefon.

 • E-mail'en er en backup

  Hvis push-notifikationen af forskellige årsager ikke når frem til medarbejderen, sender vi også en email. Så er vi sikre på at vigtig information ikke går tabt.

 • SMS'er hvis du vælger det

  Nogle gange skal der bare sendes en SMS. Som administrator vælger du i hvilke sammenhænge en besked skal sendes som SMS.

Tilgængelig på alle dine enheder

Med Smartplan beskeder, har du altid adgang til dine beskeder lige meget hvilken enhed du sidder på. Er du på kontoret ved din computer, i restauranten med din tablet eller ude i byen med din mobil? Med Smartplans App har du altid dine beskeder med dig, sammen med din vagtplan.

Få notifikationer når noget vigtigt sker

De vigtige beskeder behøver ikke altid komme fra dig. Smartplan sørger for at du og dine medarbejdere får en notifikation når der sker vigtige ting angående din vagtplan..

Smartplan sender blandt andet notifikationer ved følgende aktivitet:

 • Nye ledige vagter
 • Vagtbytte aktivitet
 • Ændrede vagter
 • Fraværsaktivitet
 • Rettet mødetid
 • Vagtbytte der skal godkendes
 • Osv. osv.
1

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her