Nem og brugervenlig tidsregistrering med Smartplan Stempelur

Slip for papir og blyant, uoverskuelige timesedler og dyrt hardware. Du kan bruge stempeluret via Tablet, App eller Computer. Din tidsregistrering samles ét sted så du nemt kan køre løn.

Nem opsætning og adgang

Det kræver ikke noget specielt udstyr eller IT evner at komme i gang med Smartplan Stempelur. Stempeluret kan tilgås fra alle enheder, bare der er adgang til internettet. Brug en tablet, computer eller vores App.

Undgå forkert registrering

Sidder du også og kigger på de håndskrevne timeangivelser fra dine medarbejdere og bruger alt for meget tid på at afkode disse? Eller har du problemer med, at dine medarbejdere ikke får registreret deres timer ordentligt? Med Smartplan Stempelur er det hurtigt og nemt for medarbejderne at registrere hvornår de møder, går og har pause.

Lønkørsel med få klik

Stempeluret integreres direkte ind i din Smartplan konto. Få overblik over dine medarbejderes timer med få klik. Når du skal køre løn, kan du trække en fil direkte over i dit lønsystem. Det sparer tid og reducerer fejl.

Du åbner blot stempeluret på en enhed der har internetforbindelse. Her er det en iPad:

1. Medarbejderen vælger sit navn

Når stempeluret benyttes på en tablet er du sikker på at medarbejderen er mødt på arbejde når der stemples ind. I toppen af skærmen ses en liste over de medarbejdere der har en vagt på dagen. Det gør det nemmere for medarbejderen at finde sit navn. Hvis medarbejderen ikke har en vagt, kan de stadig stemple ind. Hvis man f.eks. ikke benytter en vagtplan, eller hvis medarbejderen er kaldt på arbejde uden at have en vagt i vagtplanen.

2. Udfylder sin pinkode

Hver medarbejder har sin egen 4-cifrede pinkode til stempeluret. På den måde sikres det at medarbejderen er mødt på arbejde når der stemples ind. Medarbejderen kan altid få koden sendt som SMS eller på mail, hvis de har glemt den.

3. Vælger den vagt der skal stemples ind på

Når medarbejderen har udfyldt sin pinkode vises de planlagte vagter. Med et enkelt tryk på vagten er medarbejderen stemplet ind og tidsregistreringen startet. Det kræver ikke en vagt i vagtplanen for at kunne stemple ind.

Stempeluret kan også bruges direkte fra medarbejderens mobil via vores App:

Nemt at stemple ind

Når medarbejderen møder er det hurtigt og nemt at stemple ind fra sin profil i app'en. Når telefonen er på den rigtige lokation, bliver det muligt at stemple ind. Hvis telefonen ikke er i nærheden af den krævede lokation, kan der ikke stemples ind.

Få det hele med ved udstempling

Ved udstempling er det hurtigt og nemt at knytte en kommentar til tidsregistreringen. Det gør det muligt for den ansatte at fortælle, hvorfor hun går før eller arbejdede over. Hvis du ønsker det kan du bede medarbejderen angive hvor meget pause de har holdt. Du kan også sætte det op så de stempler til pause undervejs.

Du bestemmer hvor dine medarbejder skal være for at kunne stemple ind og ud

Hvis dine medarbejdere skal bruge stempeluret i Smartplans App, kan du sætte det op så de kun kan stemple ind på bestemte lokationer.

Lokationen bestemmes af GPS

Du bestemmer adressen man skal være på for at stemple ind. Vælg hvor stor en radius der skal definere hvor medarbejderen skal være for at kunne stemple ind. Når medarbejderen skal stemple ind eller ud, skal deres telefons GPS koordinater befinde sig inden for den valgte radius.

Lav flere lokationer

Hvis du har flere lokationer, kan du blot oprette dem som mulige ind- og udstemplingssteder.

Se koordinater på ind- og udstempling

Når medarbejderne bruger stempeluret i app'en registreres deres lokation, så du altid kan se præcist hvor de befandt sig ved tidsregistreringen.

Indstil stempeluret så det passer præcis til din virksomhed

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal dit stempelur heller ikke være det. Du bestemmer om medarbejderne skal stemple ind og ud fra pause eller blot udfylde det ved udstempling. Hvad skal der ske hvis medarbejderen møder før planlagt, skal de så have timer for det eller først fra vagten starter? Måske skal nogle tider godkendes automatisk. Med få klik sætter du reglerne op for dit stempelur som træder i kraft med det samme du trykker gem.

Der er også plads til pauser

Du bestemmer om medarbejderen skal stemple til pause under vagten, eller om medarbejderen blot angiver sin pause, når der stemples ud.

Nemt overblik over dagens aktiviteter

Stempeluret viser en live liste af dagens aktiviteter. Du kan som administrator endda åbne stempeluret fra kontoret og holde øje med dagens aktivitet.

Stempel ind uden en vagt

Kaldes en medarbejder ind på arbejde uden en vagt i vagtplanen? Med få ekstra tryk kan medarbejderen stemple ind uden en vagt i vagtplanen.

Hvorfor kom medarbejderen for sent?

Når medarbejderne stempler ud, kan de knytte en besked til deres registreringer. Så har du en forklaring, når du kigger dit timeopslag igennem til godkendelse.

Er du klar til at køre løn? Smartplan er.

Træk løndata ud på få sekunder. Få direkte adgang til alt din data fra stempeluret kombineret med data fra vagtplanen. Eksportér det til en excel eller en lønfil til dit lønsystem.

Gå til ofte stillede spørgsmål om tidsregistrering

Prøv Smartplan gratis i 30 dage, uden forpligtelser.

Opret gratis konto på 2 minutter

Læs mere om tidsregistrering og løneksport

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her