Ny lov om tidsregistrering på vej. Bliv klar med Smartplan.

Få overblik over dine medarbejderes tidsregistrering

Overhold den nye lov om tidsregistrering: Registrer mødetiden via jeres vagtplan, stempeluret i vores App eller fra en tablet på arbejdspladsen. Alt mødetid samles ét sted i Smartplan så du kan få det fulde overblik.

Prag Copenhagen Logo

“Når vagtplanen er lavet og hverdagen kører derudad holder Smartplan styr på mine medarbejderes mødetid så jeg nemt kan køre løn ved at trække en fil til mit lønsystem. Det sparer mig for enormt meget tid og jeg er sikker på at lønnen passer.”

Som ansvarlig kan du altid se præcis hvornår dine medarbejdere kom og gik

Vælg en periode for dit timeopslag og se alle detaljer om dine medarbejderes tidsregistrering. Eksportér timerne til Danløn, Proløn, Zenergy, Salary, Dataløn eller Excel.

Eksportér løntimerne til dit lønsystem

Med få klik kan du eksportere dine løntimer til en fil du hurtigt og nemt kan åbne i dit lønsystem. På den måde slipper du for tastearbejdet og du sikrer at tillæg, overarbejde og sygdom håndteres automatisk.

Tag højde for tillæg

Undgå fejl og sæt dine tillæg op i Smartplan én gang så du blot skal klikke få gange for at køre løn.

Vælg de medarbejdere du vil eksportere

Hvis din vagtplan både indeholder funktionærer og timelønnede kan du vælge hvilke medarbejdere du ønsker skal være en del af din løneksport fra Smartplan.

Få alle detaljer i et Excel ark

Hvis du ønsker et detaljeret billede af alt mødetid kan du vælge at eksportere mødetiden til et Excel ark. Her kan du få alt fra personoversigter til fraværsoversigter.

Få alle detaljerne med om hver enkelt tidsregistrering

Nogle gange skal der detaljer til for at give overblik over din forretning. Hvorfor ser timetallet præcist sådan ud? Hvorfor gik medarbejderen senere end planlagt?

Se præcis hvornår en medarbejder stemplede ind og ud eller til pause.
Se eventuelle begrundelser knyttet til mødetiden.
Ret mødetiden til hvis du som ansvarlig er uenig
Se fuld historik for de ændringer der er lavet i en medarbejders mødetid.

Alt hvad du skal bruge for at holde styr på funktionærens timekonto og overtid

Håndtér afspadsering

Brug Smartplans fraværs funktion til at registrere afspadsering så timebalancen reduceres. Medarbejderen opretter fravær hvorefter administrator godkender eller afviser fraværet. I samme arbejdsgang tages der stilling til om timerne skal tælle med eller ej.

Opret kompensationer

Udbetales overarbejde som løn, kan du oprette en kompensation for at reducere timebalancen.

Ugentlig eller månedlig norm

Du bestemmer hvorvidt medarbejdernes norm skal udregnes ugentlig eller månedligt. Vælg en start dato, så holder Smartplan øje med balancen derfra.

Læs mere om mulighederne for at håndtere en overtidskonto i Smartplan.

Håndter tidsregistrering på 3 måder.

Stempelur på tablet

Benyt en iPad, Android tablet eller PC der hvor dine medarbejdere skal møde. Så længe enheden har adgang til internettet, kan dine medarbejdere stemple ind når de kommer og ud når de går. De kan også stemple til pause, hvis du ønsker det.

Stempelur på mobilen via Smartplans App

Møder dine medarbejdere på mange forskellige lokationer eller ønsker du at gøre det nemt at stemple ind og ud fra deres mobiler kan du aktivere stempeluret i vores App. Du bestemmer hvilke lokationer der kan stemples ind og ud fra via mobilens GPS lokation.

Registrer mødetid uden stempelur

Som en mere traditionel timeseddel, kan du vælge at lade dine medarbejdere rette i mødetiden så snart deres vagt er startet. Du kan se alle rettelser og godkende eller afvise dem. Hvis mødetiderne ikke rettes af medarbejderen, får de timer ifølge vagtplanen.

Læs mere om vores stempelur

Typiske spørgsmål til tidsregistrering med Smartplan

Opret dig gratis og kom igang på 2 minutter

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her