Sådan lægges vagtplanen automatisk for caféen i hjertet af Aarhus

fairbar er en non-profit café, hvor overskuddet går til et velgørende projekt i Indien. Derfor bemandes baren af frivillige studerende, der alle kan arbejde på forskellige tidspunkter.

60 bartendere der alle kan arbejde på forskellige tidspunkter og én Mette (personaleleder), der skal få puslespillet til at gå op.

Se fairbar video

Udfordringer ved at lade medarbejderne ønske vagter

  • Planlægningen kompliceres
  • Medarbejderne forventer at få ønskerne opfyldt
  • En lige fordeling af vagter bliver svære

Om du har 10 bartendere eller 60, så er målet det samme: At få en online vagtplan, med så få ledige vagter som muligt, som er så lige fordelt som muligt og med så mange ønsker opfyldt som muligt.

Det er et kæmpe arbejde, hvis du selv skal gøre det. Så hvorfor ikke lade computeren og Smartplan gøre arbejdet for dig.

Sådan lægger Smartplan vagtplanen for Mette

  1. Først definerer Mette hvilke bemandingsbehov hun har. Det vil sige, hvor mange bartendere hun skal bruge og i hvilke tidsrum hun skal bruge dem.
  1. Dernæst åbner Mette for ønsker. Her kan hun angive hvor mange vagter bartenderne skal tage som minimum, ligesom hun kan vedlægge en besked der sendes med ud til de ansatte.

Ønsker til vagtplan

5Har indgivet ønsker 3Mangler at indgive ønsker Der er åbent for ønsker:
  1. De ansatte får en mail med en besked om at de skal indgive ønsker. Inde i Smartplan markerer de, ud fra Mettes tidsrum, hvilke vagter de ikke ønsker.
  1. Mette trykker på “Foreslå automatisk vagtplan”. Herefter begynder Smartplan at finde den kombination der opfylder flest af medarbejdernes behov imens vagterne fordeles lige. Til sidst retter Mette vagtplanen til og frigiver den.

Se hvordan Mette hjælpes af Smartplan

Smartplan har allerede håndteret 300.000 online vagter

Vi hjælper hver dag fantastiske virksomheder med at få deres vagtplaner online.

Få din egen vagtplan online nu.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her