Det får du med Smartplan Plus

Smartplan Plus er et tilkøb til vores basis abonnement. Smartplan indeholder alt hvad du skal bruge for at få din vagtplan online: Brugervenlig vagtplanlægning, vagtbytte, kommunikation og tidsregistrering. Smartplan Plus er til de kunder, der ønsker mere præcis tidsregistrering, hurtigere lønkørsel og mere assistance under planlægningen.

Du kan læse mere om de ekstra funktioner herunder, samt klikke dig videre til den enkelte funktion her:

Stempelur

Med adgang til vores stempelur, kan medarbejdere stemple ind/ud af vagter med ganske få klik. Med Stempeluret slipper du for at bruge papir, blyant og timesedler. Da alting kører elektronisk er den lønansvarlige fri for at aflæse lange lister med timeregistreringer, og medarbejdere kan trygt stole på, at deres timer altid bliver registreret korrekt.

Eksempel på stempeluret i brug:

Camilla møder ind til sin planlagte vagt. Hendes arbejdsplads har en tablet/iPad, som hun logger ind på med sin egen personlige 4-cifrede kode.

Når Camillas vagt er slut, gør hun præcis det samme, som da hun stemplede ind, altså indtaster sin egen 4-cifrede kode.

Det var det. Nemt, ik?

Brug stempeluret via Smartplan’s app

Stempeluret kan også bruges fra medarbejdernes egne smartphones, og det virker på præcis samme måde som på en tablet eller iPad.

Når en medarbejder møder ind til den planlagte vagt, skal personen blot åbne app’en og stemple ind. Når vagten er slut, så kan medarbejderen også stemple ud på sin telefon via app’en.

Under indstillinger vælger administratorer hvilke områder medarbejderne må stemple ind og ud fra. Det er her muligt f.eks. at vælge adressen på ens arbejdsplads, så medarbejdere kun kan stemple ind og ud, når de befinder sig på arbejdet. Smartplan tjekker via GPS om den telefon der stemples ind/ud fra befinder sig indenfor det område, som er blevet bestemt under indstillinger.

✅ Tip: Hvis din arbejdsplads er en kæde, og I har flere forskellige arbejdspladser, så kan du nemt tilføje flere lokationer, som dine medarbejdere kan stemple ind og ud fra.

Smartplan Assistent

Har du nogensinde ønsket dig en personlig assistent? Det kan du få nu. Smartplan Assistent holder øje med din vagtplanlægning, så du ikke selv behøver at huske alt i hovedet. Den kan endda foreslå en bemanding for dig, hvis du ønsker det.

Du kan få foreslået en bemanding baseret på:

  • Ønsker fra medarbejdere
  • Godkendt fravær
  • Regler du har sat op

Eksempel på at opsætte regler:

Alt dette og mere kan du få systemet til at holde øje med - se bare her ↓

Du bestemmer selv hvilke regler, der skal gælde for dine medarbejdere, samt hvilke timer, der gør sig gældende for netop din vagtplan.

✅ Tip: Du kan redigere timetallet til højre blot ved at klikke på det tal, som du ønsker at ændre.

Generelle og individuelle regler

Du kan lave generelle regler, som gælder alle dine medarbejdere, og du kan lave regler, der gør sig gældende på den enkelte medarbejder. Det kan f.eks. være at Camilla er deltidsansat og derfor max må arbejde 15 timer om ugen. Det kan også være, at Camilla aldrig kan arbejde om mandagen, da hun går i skole hele dagen. Hvis du opsætter disse regler, så vil Assistenten ikke give Camilla mere end 15 timer om ugen og hertil ingen vagter om mandagen. Hvis disse regler skulle blive brudt, så giver Assistenten dig besked, så du kan få det rettet.

Overførsel til Lønsystem

Smartplan Plus samler alle dine løntimer ét sted. Med kun få klik kan du overføre medarbejderes timer til dit foretrukne lønsystem og derved køre dit firmas løn med data fra Smartplan. Du er på denne måde fri for at have mange forskellige Excel filer og dokumenter og kan i stedet klare det hele gennem Smartplan.

Nedenunder kan du se en oversigt over vores nuværende lønsystemer.

✅ Tip: Hvis ikke du kan finde lige netop dit foretrukne lønsystem, så kan vi muligvis tilføje det for dig. Tryk blot på “Jeg savner et lønsystem”.

Løntillæg og hvordan det sættes op

Du kan selv definere hvilke tillæg din arbejdsplads tilbyder. Du kan redigere tillæg under indstillinger. Det kunne f.eks. være aktuelt at have tillæg i weekender, om søndagen, sent om aftenen eller på helligdage.

Som billedet viser, så bestemmer du selv hvilke dage og tidsrum disse tillæg skal gælde. Når dine medarbejdere har vagter i disse dage og tidsrum vil de modtage tillæg, som automatisk bliver registreret i Smartplan og de bliver overført, når du kører løn.

Det er også muligt at vælge om tillæg skal gælde alle medarbejdere eller kun nogle få. Det kunne f.eks. være at du havde et tillæg, der hed “over 18 løn” og det derfor kun var ansatte over 18, som skulle modtage dette tillæg.

Alt dette og mere kan du selv styre ved at trykke “Tilføj Løntillæg”.

Ønsker du at høre endnu mere om Smartplan Plus? Så skriv endelig ind til os. Vi vil hellere end gerne snakke om denne pakke, da vi er stolte af, hvad den kan tilbyde for vores kunder, og vi er sikre på, at den også vil kunne gøre vagtplanlægning meget nemmere og sjovere for dig.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her