Tankerne bag Smartplan Stempelur

For nogle uger siden åbnede vi den nyeste funktion til samlingen, Smartplan Stempelur, op for testere. Du har måske selv testet det eller læst om de mange fordele, der findes ved at anvende et stempelur. Nu er tiden snart kommet til at lancere det endelige stempelur, men mens vi venter og stadig er i testfasen af betaversionen, har vi lavet et lille interview med medejer af Smartplan, Mathias Aggerbo. Hør ham fortælle om tankerne bag Smartplan Stempelur og få et glimt af, hvordan det fungerer.

”Selvom det indtil nu har været muligt at håndtere tidsregistrering med Smartplan, har vi valgt at lave et stempelur, da der var stor efterspørgsel på det. Vi har gjort os mange overvejelser omkring det at tilføje et stempelur og hvilken betydning det får for vores kunder. Efter ugers udvikling, design og diskussion er vi nu i den afsluttende fase før lanceringen af stempeluret, nemlig testning. Vi venter derfor spændt på at høre, hvad vores 25 testere siger til produktet.”

”Vores udviklingsforløb har været lidt anderledes denne gang, hvor Peter, Mikkel og jeg (de tre ejere) ikke alle har været med inde over udviklingen, som vi ellers plejer. Denne gang har jeg holdt mig ude af udviklingen og koncentreret mig om salget og markedsføringen af stempeluret sammen med Louise og Maiken (de to praktikanter). Vi er spændte på at se resultatet af denne nye dynamik og håber, at I vil tage godt imod Smartplan Stempelur.”

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner