Tankerne bag Smartplan Stempelur

For nogle uger siden åbnede vi den nyeste funktion til samlingen, Smartplan Stempelur, op for testere. Du har måske selv testet det eller læst om de mange fordele, der findes ved at anvende et stempelur. Nu er tiden snart kommet til at lancere det endelige stempelur, men mens vi venter og stadig er i testfasen af betaversionen, har vi lavet et lille interview med medejer af Smartplan, Mathias Aggerbo. Hør ham fortælle om tankerne bag Smartplan Stempelur og få et glimt af, hvordan det fungerer.

”Selvom det indtil nu har været muligt at håndtere tidsregistrering med Smartplan, har vi valgt at lave et stempelur, da der var stor efterspørgsel på det. Vi har gjort os mange overvejelser omkring det at tilføje et stempelur og hvilken betydning det får for vores kunder. Efter ugers udvikling, design og diskussion er vi nu i den afsluttende fase før lanceringen af stempeluret, nemlig testning. Vi venter derfor spændt på at høre, hvad vores 25 testere siger til produktet.”

”Vores udviklingsforløb har været lidt anderledes denne gang, hvor Peter, Mikkel og jeg (de tre ejere) ikke alle har været med inde over udviklingen, som vi ellers plejer. Denne gang har jeg holdt mig ude af udviklingen og koncentreret mig om salget og markedsføringen af stempeluret sammen med Louise og Maiken (de to praktikanter). Vi er spændte på at se resultatet af denne nye dynamik og håber, at I vil tage godt imod Smartplan Stempelur.”

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her