Én vagt ad gangen

Smartplan er opstået med ønsket om at lave et brugervenligt vagtplanlægningssystem og samtidig yde dig den bedste kundeservice. Ligesom mange af vores kunder er vi en lille virksomhed. Vores kunder starter ofte med at lave deres vagtplanlægning i Excel eller Word. Vi eksisterer for at hjælpe med at befri dem fra Excel.

Vi vil gøre det nemt for dem “der ikke er så gode til computere” at lave deres vagtplan online og få den i lommen på deres medarbejdere.

Små virksomheder inspirerer os. Vi tror på David ikke Goliat. På at småt er godt og mindre er bedre. Vi tror på én dag af gangen, på ét skridt af gangen. Vi er optaget af vores kunder, ikke af investorer eller vækst vækst vækst.

Vi tror på at små virksomheder kan gøre en stor forskel ved blot at sætte en fod foran den anden. Ved at tage en vagt af gangen. Og langsomt, men sikkert, bevæge sig fremad.

Hver dag går tusindvis af mennesker på arbejde for at gøre en forskel for andre. Vi brænder for at gøre den hverdag en smule bedre og langsomt men sikkert gøre en forskel for vores kunder. Èn vagt ad gangen.

9 ansatte

Vores team består af 9 effektive og kundefokuserede medarbejdere. I en flad struktur hjælper alle til med at få din vagtplan ud af Excel.

Stiftet i 2014

Vi bygger Smartplan efter eksistens, ikke et salg. Vi laver den virksomhed vi gerne vil være for vores kunder, på den lange bane.

2600+ kunder

Vi hjælper dagligt 80.000+ ansatte hos vores kunder med adgang til deres vagtplaner. Vi har kunder i hele Norden og i Tyskland.

Børsen Gazelle i 2021, 2022 og 2023

100% finansieret af vores kunder. I 2021, 2022 og 2023 blev vi Børsen Gazelle og har en sund økonomi med overskud.

Dit team

Vi har ingen fine titler eller billeder i sort hvid. I Smartplan er vi forskellige og kommer i farver, ligesom virkeligheden. Vi har alle ét fokus: At hjælpe dig med at befri din vagtplan fra Excel.

 • Mikkel 🇩🇰

  Produkt - Design

 • Peter 🇩🇰

  Produkt - Udvikling

 • Mathias 🇩🇰

  Marketing - Kundeservice

 • Mette 🇩🇰

  Marketing - Kundeservice

 • Zoltán 🇭🇺

  Produkt - Udvikling

 • Anna 🇩🇰 🇮🇸 🇸🇪 🇳🇴

  Kundeservice

 • Hannah 🇩🇪

  Marketing - Kundeservice

 • Alexander 🇩🇰

  Produkt - Udvikling

 • Mads 🇩🇰

  Produkt - Udvikling

Vores kunder

Smartplan findes hos både små og store virksomheder. Vi har ingen kædeaftaler, specielle versioner eller betalte tilretninger. I stedet tager vores kunder Smartplan ned af hylden og er på få sekunder i gang med at slippe deres vagtplan fri af Excel. Enten i hele virksomheden eller som hos nogle af vores store kunder: i en enkelt afdeling. Herunder kan du læse om nogle af de kunder vi hjælper med vagtplanlægning:

hero
Nicolai Caspersen fra Hotel Ritz
Hotel

Smartplan + Hotel Ritz

Vi har været på besøg hos Hotel Ritz for at lære mere om hotellets historie og hverdag. Derudover blev vi klogere på, hvordan de til daglig gør brug af Smartplan. Læs her, hvordan Hotel Ritz i dag laver vagtplanlægning for 25 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Smartplan.
Butikken hos Vinylpladen
Butik

Smartplan + Vinylpladen

Da Vinylpladen i 2020 flyttede til større lokaler og fik flere medarbejdere, stod det hurtigt klart, at de manglede et online vagtplanssystem. Læs her, hvordan Vinylpladen nu sparer tid på både vagtplanlægning, tidsregistrering og lønkørsel ved hjælp af Smartplan. Læs mere og se video
Locked personale
Oplevelser og underholdning

Smartplan + Locked

Kort tid efter åbningen af Lockeds første afdeling stod det klart, at de havde et behov for at håndtere deres vagtplanlægning online. Læs her, hvordan Anna og Martin mindskede deres administrative arbejde ved hjælp af Smartplan. Læs mere og se video
Billede af Anne og Daniel fra Restaurant Havnær
Restaurant

Smartplan + Restaurant Havnær

Da Restaurant Havnær åbnede stod det klart at de ønskede flere digitale løsninger. Vagtplanlægningen skulle slippes fri af Word. Læs her hvordan Daniels bekymringer omkring f.eks. digital tidsregistrering forsvandt da de tog Smartplan i brug. Læs mere og se video

Vil du læse mere eller har du spørgsmål?

Hvis du er interesseret i at læse mere om Smartplan eller leder efter et vagtplanlægningsværktøj så kan du læse om Smartplans funktioner eller læse om hvad vi har gang i på vores blog. Hvis du gerne vil se hvad andre siger om Smartplan, kan du få et indtryk af hvordan vi har hjulpet andre. Du er selvfølgelig meget velkommen til at tage fat i os hvis du har nogle spørgsmål.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her