4 gode grunde til at anvende et stempelur

De fleste timelønnede ansatte kan højst sandsynligt skrive under på, at det ikke altid er lige let at registrere deres timer. Måske bruger deres arbejdsplads et system, som ikke understøtter registrering af timer optimalt. Måske registreres timerne manuelt med papir og blyant. Derfor vil det i de fleste tilfælde være en fordel for både virksomheden og dens ansatte at anvende et system med integreret stempelur, som kan spare både tid, penge og energi. Læs her hvorfor.

1. Undgå forkert registrering og spar penge

Det kan ofte være svært at holde overblik over medarbejdernes registrering af timer og pauser brugt på arbejde. Nogle trækker måske fem minutter fra den pause, de har holdt, mens andre registrerer en for lang pause. Førstnævnte kan gå ud over virksomhedens økonomi, hvis det får lov at stå på over en længere periode. Trækker en medarbejder blot fem minutter fra en selvbetalt pause hver dag i et år, kan dette koste virksomheden flere tusinde kroner på årsbasis. Et stempelur med korrekt tidsregistrering vil altså spare virksomheden penge. De penge, det koster at anvende stempeluret, vil hurtigt være tjent hjem igen ved elimineringen af forkert tidsregistrering.

2. Undgå manuelt arbejde og spar tid

Sidder du også og kigger på de håndskrevne timeangivelser fra dine medarbejdere og bruger alt for meget tid på at afkode og indtaste disse? Eller har du problemer med, at dine medarbejdere ikke får registreret deres timer ordentligt i systemet? Det er der heldigvis råd for. Ved at integrere et stempelur på arbejdspladsen, vil medarbejderne hver dag registrere den præcise begyndelse og afslutning på arbejdstiden. De vil desuden angive, hvor lange pauser de har haft. Når du skal udregne løn, kan disse tal let eksporteres til dit foretrukne system og du kan halvere tiden brugt på aflæsning og angivelse af timer med 50%. Brugen af et stempelur vil altså i sidste ende spare dig tid, som du kan bruge på andre vigtigere opgaver.

3. Skab overskuelighed og effektivisér arbejdspladsen

Hvis du sidder med adskillige stakke dokumenter med dine medarbejderes tidsregistreringer, kan du hurtigt miste overblikket og blande rundt på tal og medarbejdere. Eller måske bruger dine medarbejdere ekstra lang tid på manuelt at indskrive deres timer eller registrere det i et system uden stempelur. Du kan skabe en mere overskuelig og effektiv arbejdsplads ved at anvende et stempelur, som registrerer dine medarbejderes timer og giver dig det fulde overblik. Medarbejderne kan hurtigt stemple ind og ud, hvilket giver dem mere tid til at opretholde effektiviteten på arbejdspladsen.

4. Øg medarbejdernes tilfredshed gennem præcis udregning og betaling

Når tidsregistrering udføres manuelt eller gennem et system, som ikke understøtter det optimalt, kan det også blive en ulempe for medarbejderne. Registrerer de en for lang pause, glemmer de eller har problemer med at angive overtimer, opnår du kun utilfredse medarbejdere. Anvender du et stempelur, vil alle medarbejdernes timer og lønninger beregnes og udbetales præcist, hvilket resulterer i en øget medarbejdertilfredshed.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, er der godt nyt: hos Smartplan lancerer vi snart vores nyeste funktion Smartplan Stempelur. Kunne du tænke dig at sætte dit præg på det og være med til at betateste det inden lancering, kan du skrive dig op her.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner