Nyt i Smartplan: Liveaktiviteter på iPhones

Vi har introduceret en nye opdatering i vores Smartplan app. Med vores nye funktion, liveaktiviteter, kan medarbejderne nu nemt holde styr på deres arbejdstid direkte fra deres telefoner. De behøver ikke engang åbne Smartplan appen. I første omgang er opdateringen kun tilgængelig til iPhones.

Hvad er liveaktiviteter?

Liveaktiviteter gør det muligt for medarbejderne at se, hvor længe de har været på arbejde, direkte fra deres hjemmeskærm. Når en medarbejder stempler ind via vores stempelur i appen, vil vedkommende nu få vist en liveaktivitet, som viser medarbejderens aktuelle arbejdstid. Hvis deres iPhone understøtter det, vil der også være en tæller på dynamic island øverst på skærmen, som giver et hurtigt overblik over arbejdstiden, når telefonen er låst op.

Liveaktiviteter i Smartplans app

Klik og stempel ud

En af de største fordele ved liveaktiviteter er, at medarbejderne nemt kan klikke på aktiviteten og blive taget direkte til deres vagt i appen. Her kan de hurtigt stemple ud, uden de selv skal bruge tid på at åbne appen og finde deres vagt. Det gør forhåbentlig udstemplingsprocessen nemmere og mere tidsbesparende for medarbejderne.

Det vil sige, at medarbejderne ved hjælp af opdateringen kan få:

  • Bedre overblik: Med et hurtigt blik kan medarbejderne på ingen tid se, hvor længe de har været på arbejde.
  • Tidsbesparelser: Ved blot at klikke på aktiviteten kan medarbejderen blive taget direkte til sin vagt og stemple ud.

     

Sådan tillader du liveaktiviteter på din iPhone

For at kunne bruge den nye funktion skal medarbejderne sikre sig, at liveaktiviteter er aktiveret på deres iPhones. For at tillade liveaktiviteter gør du følgende:

  1. Gå til “Indstillinger” på din iPhone.
  2. Vælg “Face ID & kode” eller “Touch ID & kode”, afhængigt af hvilken model du har.
  3. Indtast din adgangskode for at få adgang til indstillingerne.
  4. Rul ned og find “Liveaktiviteter” sektionen.
  5. Sørg for, at “Tillad liveaktiviteter” er slået til.

Sørg herefter for, at du har den nyeste version af vores app. Når dette er gjort, vil liveaktiviteter automatisk blive vist, når du stempler ind og ud via Smartplan-appen.

Så opdater din Smartplan app i dag og oplev, hvor meget nemmere det bliver at holde styr på din arbejdstid! Vi håber, at I vil nyde denne nye opdatering lige så meget, som vi gør.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her