Bliv tester af Smartplan Stempelur

Hos Smartplan er vores største ønske at give dig en simpel online vagtplanlægning, som du kan finde ud af at bruge på bare 5 minutter. Dette fokus betyder, at vi overvejer det grundigt, før vi tilføjer nye funktioner til Smartplan. Når vi tilføjer nye funktioner, er reglen, at de ikke må komplicere brugen af Smartplan. Tværtimod skal systemet helst blive nemmere at bruge.

Hvis du hører til den del af vores kunder, som beder dine medarbejdere om at registrere deres arbejdstid, vil vi nu gøre dette nemmere for dig.

Stempelurets betydning for din vagtplanlægning

Vi har besluttet at lancere et stempelur. Hvis man kigger isoleret på et stempelur, har det ikke noget med din vagtplanlægning at gøre. Men vagtplanlægning kan ikke betragtes som en adskilt aktivitet, der stopper, idet du frigiver din vagtplan. Vagtplanlægning er en konstant aktivitet, der sikrer, at din arbejdsplads kører så effektivt som muligt, så du kan tilbyde dine kunder maksimal værdi.

Hvis du registrerer mødetid hos dine medarbejdere, kan du have glæde af vores kommende stempelur.

Sådan virker stempeluret

Smartplans Stempelur kan åbnes på alle enheder. Har du en computer stående, en iPad liggende eller en Android tablet hængende, kan du åbne Stempeluret på den.

Når din medarbejder møder ind, vælger hun sit navn og indtaster sin egen 4-cifrede pinkode. Herefter kan hun stemple ind, gå til pause eller stemple ud.

Registreringerne er integreret direkte med Smartplan Logbog. Det betyder at, når du skal have overblik over dine ansattes timer, åbner du blot logbogen i Smartplan.

Hjælp os med at teste det

For at sikre os, at Smartplan Stempelur er nemt og hurtigt at bruge, har vi brug for din hjælp. Derfor åbner vi funktionen op for udvalgte betatestere, inden vi lancerer den. Hvis du ønsker at være blandt de første, som får adgang til Smartplan Stempelur, kan du skrive dig op her. Vi ser frem til at modtage dine inputs og forsøger at aktivere så mange testere som muligt.

Bliv tester af Smartplan Stempelur

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner