Helt ny funktion til alle Smartplan kunder 📫

I dag lancerer vi en helt ny beskedfunktion til Smartplan. Funktionen bliver tilgængelig for alle Smartplan kunder, uden ekstra omkostninger. Den kan tilgås fra et nyt menupunkt kaldet “Beskeder” både fra Web og via App’en på din Android eller iPhone.

Den nye funktionalitet bygger videre på den “send besked” funktionalitet der allerede findes i Smartplan. Der er bare ikke meget tilbage af den gamle funktionalitet. Alt er nyt og forbedret.

Når du driver en virksomhed med en vagtplan, har du brug for et sted hvor kommunikationen omkring arbejdet og vagtplanen kan finde sted. Indtil nu har vi tilbudt dig at skrive beskeder i vagtplanen eller sende gruppebeskeder ud via medarbejdersiden. Men hvad nu hvis alle ikke skal se en besked? Så kan du ikke skrive den i vagtplanen. Og hvad sker der når folk svarer på den gruppebesked du har sendt ud. Så får du svaret i din email indbakke, hvor den nemt kan blive væk. Eller hvad hvis jeg gerne vil se alle de beskeder jeg har sendt?

Måske er du begyndt at bruge Facebook beskeder, e-mails eller SMS beskeder. Det behøver du ikke længere. I stedet kan du nu samle alt din kommunikation i Smartplan, tæt på din vagtplan.

Under “beskeder” finder du en helt ny indbakke. Her samler vi alt din kommunikation, så du kun skal kigge ét sted for at få et overblik. Det betyder at både gruppebeskeder, sendt ud til medarbejderne OG beskeder skrevet på dagene i vagtplanen, kan tilgås via din indbakke.

Du bestemmer: Hvem der skal modtage og se en besked og hvem der skal have påmindelser om en ny besked.

Lad mig give dig et eksempel:

Her ser du en besked der er sendt ud til alle medarbejdere og som er synlig for alle medarbejdere. Vi kalder det en offentlig besked som er tilgængelig for alle medarbejdere på din Smartplan konto. Beskeden er sendt af Mathias Jensen, alle kan se den og Henrik Jensen har svaret på beskeden. Da det er en offentlig besked, er tråden offentlig og alle kan derfor også se Henriks svar.

Send en privat besked

Nogle gange er du ikke interesseret i at alle skal se din besked. Her kan du se et eksempel på Henrik der har sendt en privat besked til Mathias:

Denne tråd er kun synlig for Mathias og Henrik. Ingen andre kan se den. Det er også kun de to der får notifikationer om aktivitet i tråden.

Hvis Henrik senere beslutter sig for at en anden medarbejder skal kunne se tråden, kan han altid rette i synligheden og tilføje flere til samtalen.

Nogle skal kunne se beskeden, men ikke alle skal forstyrres

Vi har også gjort det muligt at gøre beskeder synlige for nogle uden at alle får notifikationer om kommentarer. Det betyder også at du som medarbejder kan afmelde dig notifikationer på en besked, hvis du gerne blot vil tjekke beskeden uden at få notifikationer om det.

Det kan også være du som administrator gerne vil gøre en bestemt medarbejder opmærksom på din kommentar, så kan du tilføje medarbejderen inden du skriver kommentareren.

Beskeder i vagtplanen findes også i din indbakke

Nogle gange er dine beskeder relevante for en bestemt dag i vagtplanen. Det kan være en bestemt menu i restauranten som skifter på en bestemt dag. Det kan være et stort selskab i din catering virksomhed. Det kan også være månedens temadag på din campingplads. Så snart du skriver om det i vagtplanen, lander det automatisk i de relevante indbakker. Så du får alle dine beskeder samlet ét centralt sted i Smartplan.

Her er et eksempel:

Beskeden er skrevet i vagtplanen og bliver dermed tydelig når de ansatte tjekker deres vagter.

Men udover altid at være synlig i vagtplanen, lander den også i indbakken:

Som du kan se i overskriften på beskeden, så vedrører den fredag d. 3 juli. og med ét enkelt klik åbnes vagtplanen med alle de relevante informationer. Hurtigt, nemt og gennemskueligt.

Find alle beskeder på mobilen

Ligesom på Web har du i din app også fået et nyt menupunkt. På både Android og iPhone kan du nu finde en lille taleboble i din menu. Tryk på den, og du får fuld adgang til alle dine beskeder direkte fra mobilen.

Ny funktion til samme pris

Vi har valgt at gøre denne ny funktion tilgængelig for alle kunder uden at det kræver ekstra tilkøb. Vi håber det giver dig endnu højere værdi for de penge du betaler i abonnement hos os. Vi er enormt glade for din tillid og håber du bliver glad for den nye funktionalitet.

At frigive nye funktioner uden at din pris stiger er et vigtigt fokus for os. Smartplan er et produkt i konstant udvikling og når du tegner et abonnement hos os har vi et mål om løbende at øge værdien for dig, uden at din pris stiger.

Flere nye funktioner på vej

Beskedsystemet er ikke det eneste nye. Vi har netop lanceret “Timebaseret fravær” i Smartplan. Det åbner op for helt nye måder at registrere fravær på.

Vi har også allerede planlagt en opdatering til beskederne. Lanceringen i dag er første version, men der er masser af nye ting på vej som kommer til at gøre kommunikation omkring din vagtplan endnu nemmere.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her