Har du både timelønnede og funktionærer ansat og mangler overblik over timebalancen og overtid?

Brug Smartplans timebalancer til at samle alle dine medarbejderes tidsregistrering ét sted. Planlæg dine funktionærer eller lad dem registrere deres mødetid i Smartplan, og få styr på deres timebalancer, overtid, konto og normer.

Overtid, flexkonto, timekonto og timebank. Kært barn har mange navne. Brug Smartplan til at få overblik.

Aktiver timebalancer på din Smartplan konto og vælg hvordan balancen skal regnes ud. Afholdte timer minus normen, planlagte timer minus normen eller afholdte timer minus planlagte timer. Derefter vælger du om medarbejderne selv skal kunne se deres egen balance og nu er du klar til at starte balancen op på medarbejderne.

Du bestemmer hvem du ønsker at føre en timebalance for.

Vælg hvilke medarbejdere du ønsker der skal have en timekonto som Smartplan regner balancen ud på. Når du aktiverer det for en medarbejder vælger du en time norm og om normen er for en uge eller for en måned. Du kan også overskrive den generelle udregning hvis nogle medarbejdere skal have regnet balancen ud på en specifik måde.

Få detaljerne med så du bedre kan få overblik. Følg hvordan vi regner balancen ud.

Når du slår en medarbejder op kan du få en fuld opgørelse over udregningen af timebalancen, på den måde kan du nemt følge hvordan Smartplan er nået frem til timetallet. Opret kompensationer for at påvirke balancen.

Timebalancen er fuldt integreret i Smartplan, så du altid kan følge med.

Få det fulde overblik over medarbejdernes timebalancer når du slår op i Smartplan timeopslag. Samme sted hvor du har alle tidsregistreringer har du overblik over balancerne. Klik på en timebalance for at se udregningen.

Prag Copenhagen Logo

“Når vagtplanen er lavet og hverdagen kører der udad holder Smartplan styr på mine medarbejderes mødetid så jeg nemt kan køre løn ved at trække en fil til mit lønsystem. Det sparer mig for enormt meget tid og jeg er sikker på at lønnen passer.”

Alt hvad du skal bruge for at holde styr på funktionærens timekonto og overtid

Håndtér afspadsering

Brug Smartplans fraværs funktion til at registrere afspadsering så timebalancen reduceres. Medarbejderen opretter fravær hvorefter administrator godkender eller afviser fraværet. I samme arbejdsgang tages der stilling til om timerne skal tælle med eller ej.

Opret kompensationer

Udbetales overarbejde som løn, kan du oprette en kompensation for at reducere timebalancen.

Ugentlig eller månedlig norm

Du bestemmer hvorvidt medarbejdernes norm skal udregnes ugentlig eller månedligt. Vælg en start dato, så holder Smartplan øje med balancen derfra.

Typiske spørgsmål til timebalancer med Smartplan

Opret dig gratis og kom igang på 2 minutter

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her