Fristrupmindes vagtplanlægning bliver nemmere med Smartplan skabelon

I Skørping ligger Fristrupminde – en kvægejendom ejet og drevet af Mike Timmermann og hans kone Conny. At drive landbrug er et krævende arbejde og når man skal holde styr på både 235 malkekøer samt personale, kan tidsstyring godt blive et problem. Tidsstyring, overblik og overskud er noget, som Smartplan hjælper Mike og Fristrupminde med at håndtere.

Smartplan skabelon

Vagtplanlægning kan tage tid fra andre dele af virksomhedsdriften, men Smartplans skabelon gør det nemmere og er tidsbesparende. Med kopi funktionen slipper Mike for at gentage sig selv de steder i vagtplanen, hvor der er ens tidsrum eller bemanding, mens han samtidigt bevarer overblikket over timefordeling og ubemandede vagter. Mike Timmermann fortæller:

”Det tager 5 minutter og så har vi lavet en ny vagtplan!”

Sådan bruger Mike kopi funktionen i Smartplan skabelon

Når Mike har flere tidsrum i vagtplanen, som skal være ens, klikker han blot på tidsrummet og trækker denne hen på den ugedag, som skal have samme tidsrum. Skal tidsrummet 11.30-15.30 f.eks. oprettes både tirsdag, torsdag og fredag behøver Mike blot indtaste dette tidsrum én gang og kan derefter trække og slippe denne over på de to andre dage. Derefter er tidsrummet tilføjet til alle tre dage.

Skabelonen hjælper også Mike, når vagtplanen gentager sig, hvad enten det er hver, hver anden, eller hver tredje uge. Når først en vagtplan er lavet med en skabelon, kan vagtplanen genbruges som skabelon og er derefter nem at kopiere hen over flere uger.

Vagtplanlægning i hverdagen hos Fristrupminde

Fristrupminde har med sine 235 malkekøer, to ejere, tre fuldtidsansatte og to hjælpere flere ting, som skal koordineres, så arbejdet på gården hænger sammen. Før Fristrupminde begyndte at bruge Smartplan, anvendte Mike skemaer i papirudgaver, som de ansatte fik udleveret. Dog blev disse sedler ofte væk, hvilket resulterede i misforståelser og manglende overblik. I dag kan de ansatte se deres vagtplan på deres telefon og har dermed deres vagtplan lige ved hånden, hvilket giver rigtig god mening for Mike og Fristrupminde:

”Alle kan se hvornår de har vagter, hvornår de har næste vagt, men især også hvem de har vagt med.”

Timeopslag og vagtplan på mobilen

Noget af det som Mike har mest glæde af ved Smartplan er, at det er tilgængeligt på telefonen og dermed har alle på Fristrupminde deres vagtplan lige ved hånden. Medarbejderne kan nemt og hurtigt få et overblik over deres kommende vagter samt bytte vagter med hinanden direkte på telefonen. Med Smartplan kan medarbejderne hos Fristrupminde også få et timeoverblik og registrere ændringer ved hjælp af Smartplans timeopslag. Så når arbejdsdagen er slut kan medarbejderne registrere, om arbejdstiden passer, om de har haft overarbejde eller har færre timer end planlagt. Mike kan derefter nemt eksportere timeudtrækket fra Smartplan og sende denne til lønkontoret, så medarbejdernes lønberegning bliver korrekt.

Få din egen vagtplan online nu.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her