Jobopslag: Studiejob med fokus på kommunikation og kundeservice

Efterspørgslen på Smartplan stiger, og derfor har vi nu brug for at udvide vores kundeserviceteam med en ny studentermedhjælper. Så brænder du for at skrive, kommunikere og løse problemer? Og ønsker du at få fingrene i skidtet og gøre en forskel? Så er det måske dig, vi søger.

Hos Smartplan hjælper vi hver dag små og mellemstore virksomheder med at håndtere deres vagtplaner. Tusindvis af medarbejdere logger hver dag ind for at se, hvornår de skal arbejde, bytte vagter eller kommunikere med deres kollegaer igennem Smartplan. Vores kunder knokler hver dag for at gøre en forskel igennem deres egen virksomhed.

Det samme gælder os. Vi elsker små virksomheder og mennesker, der skaber noget. Vi brænder for at gøre deres hverdag nemmere - både igennem vores produkt og vores kundeservice.

For at vi kan gøre en positiv forskel for vores kunders hverdag, er det afgørende, at alt vores kommunikation til og med vores kunder er i topklasse. Derfor har vi nu brug for dig.

Lidt om jobbet

Jobbet er todelt, så du både kommer til at arbejde med kundeservice og kommunikationsopgaver. Overordnet set er kommunikation dit fokus, men du kommer tæt på alle arbejdsgangene i virksomheden.

Kundeservice

 1. Support, hvor du besvarer vores kunders spørgsmål og hjælper dem med alt, hvad der har med Smartplan at gøre. Det er primært på skrift, men af og til også via opkald.
 2. Identificere kundebehov og indgå i dialog om udvikling af nye funktioner.

Kommunikation

Du får dedikeret tid til at arbejde med kommunikative projekter, som bliver en del af vores markedsføring. Det kan for eksempel være:

 1. Skrive indhold til vores produktsider og blog.
 2. Videreudvikle vores online manual.
 3. Producere indhold til vores YouTubekanal.
 4. Bidrage med kommunikation til vores internationale markeder.

Derudover får du også mulighed for selv at komme med input i forhold til projekter, du synes kunne være spændende.

Lidt om dig

 1. Du brænder for kommunikation og for at skrive.
 2. Du er god til at skrive. Rigtig god.
 3. Du vil afprøve dine kommunikationsevner og bruge dem til at påvirke andre menneskers hverdag positivt.
 4. Du er serviceminded og kan sætte dig ind i andres situation og behov.
 5. Du er positiv og løsningsorienteret.
 6. Du er studerende og ønsker at supplere dit studie med et meningsfuldt job og indtægt.
 7. Du interesserer dig for historiefortælling i virksomhedssammenhæng.
 8. Du behøver IKKE være en teknisk nørd. Vi skal nok lære dig det, du har brug for. Dog er du interesseret i at lære systemet at kende. Du er proaktiv og kan sætte dig ind i nye ting.

Praktisk info og lidt om os

 1. Omfang: 7-15 timer om ugen. Vi er fleksible med arbejdstiden og tilpasser den selvfølgelig til din undervisning og eksaminer.
 2. Arbejd, hvor du har det bedst. Hjemme, dit sommerhus eller vores kontor i Skolegade, Aarhus.
 3. Du kommer til at indgå i vores kundeserviceteam, som består af 5 studerende. Sammen kommer I til at sparre med hinanden, samarbejde om projekter og hygge med hinanden til vores fredagsbarer.
 4. Smartplan er et brugervenligt vagtplanlægningsværktøj. Du kan læse mere om det her.
 5. Vi har ingen fine jobtitler. Vi designer, skaber, udvikler og skriver. Vi forsøger at forbedre vores kunders liv igennem vores produkt og vores interaktion.
 6. Virksomheden styres online igennem Basecamp, Slack og Paper. Men du kan altid finde et skrivebord og masser af kaffe på vores kontor.
 7. Ansøgning eller spørgsmål kan sendes til mathias@smartplan.dk
 8. Der er ingen ansøgningsfrist. Samtaler afholdes løbende, og vi ansætter, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Er du stadig i tvivl, om et studiejob hos Smartplan kunne være noget for dig? Så hør mere om, hvordan to tidligere supportere beskriver jobbet og arbejdspladsen.

Vi glæder os til at høre fra dig! Så giv et pip - hellere i dag end i morgen.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her