En hilsen fra Smartplan Support

Hej med jer!

Vi hedder Rosa og Camilla, og vi er en del af Smartplan’s support. Det er sandsynligvis én af os du har snakket med, hvis du har fået hjælp fra vores support de seneste ni måneder. Vi begyndte at arbejde for Smartplan i sommers og har siden da snakket med de fleste af jer. Der har indtil videre været rigtig mange gode oplevelser ved at sidde som supportere hos Smartplan. For det første er der altid friskbrygget kaffe på kanden. Derudover er der smuk havudsigt fra vores kontor, som ligger lige ved havnefronten i Aarhus. Hele teamet er også ofte klar på at snakke og hygge fredag eftermiddag, inden vi alle går på weekend.

Det er spændende og fyldt med udfordringer at sidde med online support hos Smartplan. Vi har som oftest tilbagevenden kontakt med vores kunder, og kommunikationen mellem os er personlig og baseret på længerevarende relationer. Det er fedt at have muligheden for at skabe tættere bånd med vores kunder. For os er mødet med dig over chatten hyggelig og personlig, og vi håber, at du synes det samme.

Vi hjælper dig ikke kun i tilfælde af at du skulle opleve udfordringer med Smartplan. Hvis du blot sidder med en idé og ikke ved hvordan du skal udføre den, så skriv da ind til os - det er muligt vi kan hjælpe dig.

Vi skrives ved i chatten!

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her