Nyt i Smartplan: Simpelt og billigt stempelur

Vi er endelig nået til at kunne fremlægge vores nye stempelur. Vi har testet og testet og nu har vi åbnet vores stempelur for alle nuværende og kommende kunder.

Stempeluret er danmarks billigste. Det koster 49,- ex. moms om måneden uanset din virksomheds størrelse. Det er nemt og brugervenligt at bruge for både administrator og medarbejder. Du kan se alle vores priser her.

Du kan læse og se meget mere om tidsregistrering med Smartplan Stempelur under vores funktioner.

Vi glæder os til at følge hvordan du kan få glæde af vores nye stempelur. Sig endelig til hvis du har nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her