Vognmand - Få styr på bemandingen af dine biler

Med Smartplan kan du nemt danne dig et overblik over dine biler og dine chauffører. Smartplan hjælper dig hvis en af dine chauffører melder sig syg eller hvis du har problemer med at få bemandet dine biler hurtigt og effektivt.

Sådan opsættes Smartplan til din vognpark

Jobtyper

Smartplan er bygget op omkring konceptet jobtyper, disse jobtyper skal udfyldes med de biler du har til rådighed. Det kunne fx. se sådan her ud:

Jobtype tabel taxa

Chauffører

Du kan administrere dine chauffører i Smartplan. Det gøres ved at oprette medarbejdere i Smartplan. Her kan du samtidig definere hvilke biler de forskellige chauffører kan betjene, måske har du nogle chauffører som kun kan køre nogle af dine vogne.

Bemanding af biler

Sådan planlægger du bemandingen af dine biler i Smartplan. Det gøres ved at definere tidsrummene hvor I du gerne vil have dine vogne på gaden. Måske har du flere biler i gang fredag aften end mandag morgen. Det er helt op til dig og du kan frit definere dine vogne i de tidsperioder du ønsker chauffører på.

Fx. kunne Chauffør 1 bemande Vogn 3726 kl. 16:00 - 21:00, det vil se sådan her ud under opsætning:

Frigiv vagtplanen

Når vagtplanen frigives får dine chauffører besked om hvornår de skal bemande dine vogne. Du kan tillade dem at bytte vagter hvis der er behov for det, du kan kommunikere til dem alle på en gang og hvis der skulle opstå sygdom så hjælper vi dig med at bemande din vogn udfra hvem der er ledige og kan betjene vognen.

Ande funktioner du får med Smartplan

  • Håndtering af sygdom og ferie
  • Tag imod ønsker fra de ansatte, så du sikre dig de kan arbejde når du planlægger dem
  • Nem kommunikation
  • Apps til både Android og iPhone

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her