Få endnu bedre overblik over anmodninger og din vagtplan i Smartplan

Vi har for nylig lanceret to nye opdateringer i Smartplan, som gerne skulle kunne hjælpe dig med at få et bedre overblik over din vagtplan og anmodninger fra dine medarbejdere. Så lad os se på, hvad der er sket.

Forbedringer til klokken

Som administrator modtager du alle dine medarbejderes fraværs- og vagtbytteanmodninger på klokken inde i Smartplan. Vi har lavet nogle få ændringer, så det forhåbentlig bliver endnu nemmere for dig at håndtere de forskellige anmodninger, som ligger og venter.

Inde i appen er klokken blevet flyttet fra menupunktet ”Min profil” til ”Medarbejdere”. Dette har vi valgt at gøre, da du som administrator skal håndtere noget, som omhandler medarbejderne. Derfor giver det selvfølgelig også mere mening, at du fremover kan finde anmodningerne inde i dette menupunkt.

Vi viser altid de to første anmodninger, når du går ind på Medarbejder-siden. Under disse to anmodninger kan du blot klikke på ”Vis flere” for at se alle anmodningerne.

Derudover har vi byttet rundt på den rækkefølge, som anmodningerne bliver vist i. Det betyder, at du fremover vil kunne finde de anmodninger, du mangler at forholde dig til, øverst i listen. Så behøver du ikke scrolle gennem hele listen for at finde det, der er relevant for dig.

Endelig vil du nu også kunne se et badge på menupunktet ”Medarbejdere” i appen. Dette vil fortælle dig, hvor mange anmodninger der ligger og venter på, at du tager stilling til dem – præcis, som du kender det, når du er logget ind på en computer.

Forbedringer til filteret i vagtplaner

Den anden forbedring omhandler det filter, som du finder ovenover vagtplanen, når du går ind på en frigivet vagtplan. Her er det nu blevet nemmere, for især konti med mange forskellige jobtyper, at få et overblik over vagtplanen og de forskellige jobtyper, som indgår i den.

Når du går ind på en frigivet vagtplan og vælger, at du gerne vil se hele vagtplanen, så vil du øverst kunne se alle de forskellige jobtyper, som indgår i vagtplanen. Det vil ikke længere blot være forkortelser, men du vil derimod kunne se jobtypernes fulde navne, så du nemt kan finde den, du gerne vil have fremhævet i vagtplanen.

Efterhånden som du så scroller ned på vagtplanen for at få vist nogle af de andre uger, så vil du hele tiden kunne se de øverste to rækker med jobtyper i toppen af skærmen. Men der vil også være en pil, hvor du kan vælge at folde alle jobtyperne ud, så du igen har mulighed for at få fremhævet lige præcis den jobtype, du ønsker.

Disse nye forbedringer skulle som sagt meget gerne kunne hjælpe dig med at få et endnu bedre overblik, når du anvender Smartplan. Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål, som du gerne vil have afklaret, så tøv endelig ikke med at skrive til os på support@smartplan.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Gå aldrig glip af en opdatering i Smartplan. Få en mail så snart vi har nyt. Du kan være helt rolig, vi passer godt på din email og bruger den kun til at sende dig vores egne mails.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner