Smartplans API

Nu er det muligt at lave integrationer med Smartplan igennem vores nylancerede API.

Det betyder, at du nu kan trække data ud, som du kan bruge til at drive din forretning endnu mere optimalt. Men hvornår er det relevant for dig at anvende vores API?

Det kan eksempelvis være, hvis du vil koble din vagtplan tættere sammen med en økonomisk opfølgning i et andet system. Har du for eksempel et lager, kan det måske være interessant for dig at kigge på antal timer afholdt i Smartplan og sammenholde det med en række udførte opgaver i et driftsystem.

Det kan også være, du vil sammenholde vagtplanen med pakkemængden eller det antal pluk, der blev foretaget i et tidsrum.

Eller måske har du et økonomisk system, der rapporterer salg, og du vil gerne sammenholde forbruget af timer med mængden af salg.

Måske vil du vise planlagte vagter på en stor skærm sammen med andre centrale tal for din virksomhed?

Eller det kan være relevant for dig, hvis du benytter andre services, der ønsker at integrere med Smartplan.

Vores API åbner for masser af nye muligheder for at benytte den data, du genererer i Smartplan sammen med dine andre systemer.

API’en er kun tilgængelig for kontoejeren, og kan aktiveres inde i “Indstillinger” -> “Smartplan Indstillinger” -> “API”.

Du kan hente følgende data via vores API:

  • Timer (vagter/afholdte vagter)
  • Lokationer
  • Jobtyper
  • Medarbejdere

Du kan finde vores dokumentation her og sende spørgsmål til API’et til api@smartplan.dk - så svarer en udvikler, så hurtigt det er muligt.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her