Smartplan er nået til Vesterbro

Hos Smartplan hylder vi den gode idé og iværksætterånden. Som nogen måske husker, udsprang Smartplan netop af iværksætterånden – af ønsket om at skabe et kraftigt men også simpelt og brugervenligt online vagtplanlægningssystem, som alle kan finde ud af.

Da Café Venligbo kontaktede os for at høre, om muligheden for en sponsoraftale af Smartplan online vagtplanlægning i resten af caféens levetid, tøvede vi ikke længe med at sige ja til samarbejdet. Café Venligbo er en pop-up café som huserer i en ombygget container på Vesterbro, startet af en københavnsk gruppe af såkaldte Venligboere. Venligboerne er en gruppe af mennesker, som ønsker at skabe kontakt mellem flygtninge, nydanskere og danskere gennem venlighed, nysgerrighed og respekt. Caféen på Vesterbro er et sted, hvor flygtninge og danskere frit kan mødes, hvad enten det er til en frivillig vagt i caféen, dansk/arabisk-undervisning, Yoga i det fri, lektiehjælp eller bare en kop kaffe. Dette er alt sammen noget, som de anvender Smartplan til at organisere. Vi synes, at Café Venligbo er et friskt pust og en sag vi gerne vil støtte.

Noget af det unikke ved caféen er måden, den startede på. Venligboerne søgte hen over sommeren om tilladelse til at få lov at benytte sig af en fri plads i Enghaveparken på Vesterbro til en café. Da de fik ja, blev der på halvandet døgn indsamlet 15.000 kr. til formålet, hvorefter det kun tog et par uger at få caféen op at stå. Der var altså ikke langt fra idé til udførsel, og det er noget, vi på Smartplan kan relatere til. Vi siger derfor ”keep up the good work” til de venlige Venligboere og deres Café Venligbo.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner