Sådan opretter du en virksomhedsside på LinkedIn

Med sine over 380 millioner brugere er LinkedIn blevet den ledende social networking side for fagfolk. Det at have en virksomhedsside på LinkedIn giver din virksomhed mulighed for at promovere dets produkter eller services, finde nye medarbejdere og dele interessante og nyttige updates.

Det er grunden til, at Smartplan for nylig oprettet en LinkedIn virksomhedsside og hvorfor du også burde oprette en virksomhedsside for din virksomhed!

Det tager kun få minutter at oprette en virksomhedsside på LinkedIn og alle kan med et virksomhedsnavn og dertilhørende e-mail oprette en virksomhedsside. Indholdet på siden er vigtigt og jo mere detaljeret indholdet er, jo stærkere kommer din virksomhedsside til at stå.

Vi giver dig fem gode råd, til at oprette en virksomhedsside på LinkedIn, der kan motivere brugere til at følge din virksomhed og drive salg.

1. Overvej formålet med din virksomhedsside
Som ved alle andre indsatsområder er det vigtigt tidligt i processen at afdække, hvad formålet er. Overvej hvad der er mest væsentligt for din virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn. Det kan for eksempel være branding, HR og rekruttering, salg, lead-generering, relationer, investorrelationer eller noget helt andet, som er det mest væsentlige for netop din virksomhed. De beslutninger du tager skal derefter kunne afspejles i indholdet af din virksomhedsside.

2. Upload logo og coverbillede
På startsiden for din virksomhedsside skal der være et firmalogo og et coverbillede. Det logo, som du uploader, vil være det, som andre LinkedIn brugere kan se, når de søger på din virksomhed. Derudover vil logoet også fremstå på dine medarbejderes personprofiler, når de tilføjer din virksomhed som deres arbejdsplads. Dette vil også medvirke til, at din virksomhed kan ramme en større målgruppe. Coverbilledet bør være iøjnefaldende og kan visuelt give yderligere indsigt i din virksomhed.

3. Lave en beskrivelse af din virksomhed
Udover logo og coverbillede skal der på startsiden for din virksomhedsside være en kort beskrivelse af virksomheden. Tag dig god tid til at formulere beskrivelsen af din virksomhed, husk dine valgte formål for siden og brug relevante nøgleord, som andre kunne bruge i deres søgning for at finde din virksomhed.

4. Forbind dine medarbejdere med din virksomhedsside
Bed dine medarbejdere om, at forbinde med din virksomhed ved at definere på deres profilside, at de arbejder hos din virksomhed. Efter de har gjort dette, vil de fremstå som medarbejdere hos din virksomhed under din virksomhedsside og brugere, som besøger din side kan lære mere om dem og vælge at blive forbundet med dem på LinkedIn.

5. Post opdateringer
Nu skal du bruge dine overvejelser angående formålet for din virksomhedsside til at forfatte indhold af kvalitet. Tilpas indholdet efter dit formål og efter din målgruppes behov og interesser. Du kan (og bør) poste nyheder omkring din virksomhed og du kan derudover vælge om du vil poste hjælpsomme tips og gode råd, som relaterer til din branche. Du kan også vælge at se din virksomhedsside som et diskussionsforum frem for kun at bruge siden til at promovere din virksomhed - det er op til dig. Derudover kan det være nyttigt at udarbejde en tidsplan for dine opdateringer, så du kan få et overblik og samtidig sparer tid.

Vi håber disse råd vil hjælpe både dig og din virksomhed.

Kilder: Hæggelin, N. & Steentoft, C. (2014) Arbejd professionelt med LinkedIn

Malone-Johnstone, E. (2015) How to Create a LinkedIn Company Page to Promote Your Business Fundet online på: http://www.socialmediaexaminer.com/create-a-linkedin-company-page-to-promote-your-business/

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her