Oplev Aarhus Festuge med Smartplan

Om lidt starter Aarhus Festuge og her på Smartplan glæder vi os til alle de fede oplevelser og byens summen fra de mange forventningsfulde og glade mennesker. Vi vil bl.a. være at finde på Bar Smil, som vi har lavet et samarbejde med. Men hvad går festugen egentlig ud på? Og hvilke fede events findes der?

Den årlige Festuge er en af Aarhus’ største begivenheder og den løber i år af stablen fra 28. august – 6. september. Aarhus Festuge er en af Nordeuropas største kulturfestivaller med mere end 1.000 arrangementer fordelt over 10 dage. Her mødes musik, dans, kunst, mad, arkitektur, comedy, sport og meget, meget mere og kulminerer i én stor folkefest, som får aarhusianere og andet godtfolk til at mødes og samles på helt nye måder.

Vi vil som lokal, aarhusiansk virksomhed gerne støtte op om og deltage i et initiativ som Festugen. Derfor har vi indgået et samarbejde med Bar Smil, hvor vi sponsorerer præmierne til deres quizaften, som finder sted onsdag den 2. september kl. 21.00. Præmierne er som følger:

  1. pladsen: 4 stk. koncertbilletter til Julias Moon på Train d. 10/10 2015
  2. pladsen: 4 stk. biografbilletter til CinemaxX i Aarhus
  3. pladsen: en flaske til Bar Smil

Bar Smil gemmer sig i en smal gyde mellem Skt. Clemens Stræde og Åen i Aarhus, hvorfor de også kalder sig ”det lille, hemmelige sted ved Åen”. Baren er flittigt besøgt af weekendens festende gæster men danner også ramme om koncerter og den kommende onsdagsquiz, som introduceres første gang i festugen. Vi anbefaler dig selvfølgelig at komme på Bar Smil og udfordre dig selv og dine venner. Trænger du til en sjov aften, kunne du godt tænke dig at se Julias Moon eller har du bare lyst til at møde os fra Smartplan, så er Bar Smil stedet at være onsdag d. 2. september. Læs mere om eventet her

Aarhus Festuge byder selvfølgelig også på mange andre interessante oplevelser. Leder du efter fede koncerter, kan du passende bevæge dig mod Rådhusparken allerede torsdag d. 27. og opleve Tina Dickow i en storslået åbningskoncert. Skal lattermusklerne aktiveres, kan du næsten hver dag opleve Tam Tam i Musikhuset med nogle af Danmarks sjoveste skuespillere. For kunstelskerne byder ARoS på adskillige spændende og anderledes udstillinger, som kan udforskes i det 10 etager store kunstmuseum. Der er altså noget for enhver smag, som kan ses i programmet på Aarhus Festuges hjemmeside.

Smartplan ønsker alle en god Festuge – måske ses vi derude?

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her