Ny opdatering til Smartplan Assistent (Beta)

Vi har netop lanceret en opdatering til vores nyeste funktionalitet, Smartplan Assistent. Funktionen er i beta og kun tilgængelig for de af vores kunder som har ønsket at deltage i afprøvningen af den nye funktion.

Smartplan Assistent gør det muligt at oprette regler for din vagtplan, som gør det nemmere for dig at planlægge og endda lade Smartplan lave planlægningen for dig.

Ny regel: Ugedage der ikke må arbejdes

Den største del af opdateringen er en ny regel der gør det muligt for planlæggeren at oprette en regel om hvilke dage en medarbejder ikke må arbejde.

Her opretter jeg en regel om at Bruce ikke må arbejde tirsdag og torsdag:

Reglen kan ligesom de andre regler bruges både til den automatiske planlægning, men også når du selv planlægger. Smartplan holder hele tiden øje med at du ikke overskrider reglerne, under din planlægning.

Overhold ønsker

Vi har også forbedret Assistenten til at holde ordentligt øje med ønsker fra de ansatte. Før opdateringen kunne Assistenten ikke overholde overlap, men det er nu rettet.

Flere ledige vagter i stedet for regelbrud

Vi har også ændret så den automatiske planlægger sætter flere vagter som ledige i stedet for at skabe regelbrud. Vi synes fortsat ikke at vi er helt i mål med dette og vil forsøge at forbedre dette i den kommende tid.

Hvad så nu?

I den kommende tid arbejder vi på flere forbedringer til Assistenten. Der er fortsat nogle dele af den automatiske planlægningsalgoritme som ikke opfører sig helt som vi ønsker. Selvom det på overfladen kan virke enkelt, så er det temmelig avanceret logik der håndterer den automatiske planlægning. Der findes næsten uendeligt mange kombinationer på bemandingen af en vagtplan og vi arbejder på at opdrage Assistenten til at finde den som giver mest mening for dig når du sidder og planlægger.

Vi håber du fortsat vil komme med input til os når du opdager at Assistenten irriterer dig eller opfører sig uhensigtsmæssigt.

Lad os vide hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer. Du er altid velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk eller inde fra Smartplan.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her