To nye medarbejdere hos Smartplan

Vi har nu fornøjelsen af at byde to nye studentermedhjælpere velkommen hos Smartplan.

I sidste uge startede Camilla og Rosa hos os som en del af vores kundeserviceteam, og det betyder, at I fremover vil kunne møde dem begge, når I skriver til vores support.

Fremadrettet består vores kundeserviceteam nu primært af Hannah og Janina, som tager sig af vores tyske support samt Camilla og Rosa, som tager sig af supporten fra de resterende lande, Smartplan befinder sig i – Danmark, Sverige, Norge m.fl.

Ud over kundeservice vil både Camilla og Rosa også komme til at varetage forskellige kommunikative opgaver hos os, som for eksempel produktion af indhold til vores blog, manual eller hjemmeside.

I alt består hele vores team nu af ti medarbejdere, der arbejder på at gøre det endnu nemmere for vores kunder at få lavet deres vagtplan. Til daglig sidder vi spredt rundt omkring i verden, da vi både har medarbejdere i Danmark, Tyskland, Ungarn og Ukraine.

Vi håber, at I vil tage godt imod både Camilla og Rosa. De er i hvert fald helt klar til at hjælpe jer 🙂.

Gå aldrig glip af en opdatering i Smartplan. Få en mail så snart vi har nyt. Du kan være helt rolig, vi passer godt på din email og bruger den kun til at sende dig vores egne mails.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner