Forbedringer til logbogen og ønskefunktionen

Vi har netop opdateret Smartplan med en række forbedringer, der gør det nemmere for dig i dit daglige brug af Smartplan.

Timeopslag i logbogen huskes

Når du slår timer op i Logbogen, husker Smartplan nu dit seneste opslag. Det betyder at du ikke skal vælge de samme datoer igen og igen, hver gang du besøger logbogen.

Før opdateringen viste logbogen altid timer fra i går. Men vi lagde mærke til at vi selv hele tiden lavede det samme timeopslag igen og igen, nemlig vores lønperiode. I har gjort os opmærksom på det samme og derfor ændrer vi det nu.

Næste gang du laver et timeopslag gemmes opslaget til når du vender tilbage til logbogen. Du vil bemærke at du sparer en masse klik, når du lige hurtigt skal tjekke dine ansattes afholdte timer.

Men der er mere endnu.

Vi har også forbedret filteret i højreside, hvor du kan vælge hvilke vagtplaner du ønsker indeholdt i dit timeopslag. Nu husker datovælgeren, hvilke vagtplaner du har valgt, så du ikke skal tænke på det mere. Vælg de vagtplaner du ønsker indeholdt, og Smartplan husker det for dig.

Ny genvej til at se medarbejdernes ønsker

Når du åbner din vagtplan for ønsker, har du i højre sidebar, et konstant overblik over hvor mange der har indgivet ønsker.

For at se medarbejdernes ønsker, kan du markere en medarbejder i dropdownen i toppen. Herefter farves alle de vagter medarbejderen ikke ønsker, røde.

Nu har vi gjort det endnu nemmere at få fremhævet ønskerne. Når du klikker på “2 ud af 4”, for at se hvem der har indgivet ønsker, har vi tilføjet en genvej:

Når du klikker på “Se ønsker”, fremhæves ønskerne i vagtplanen med det samme. Så nu er det endnu nemmere at få overblik.

Vi har masser af andre forbedringer på vej til jer. Vi arbejder hårdt på en stor opdatering af vores notifikationssystem og så har vi en helt ny funktion på trapperne. Jeg kan ikke sige så meget endnu, men det har noget med ferie at gøre.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her