Dansk Customer Success og Support Specialist (Fleksibelt & remote)

Efterspørgslen på Smartplan stiger, og derfor har vi nu brug for at udvide vores team. Så brænder du for at skrive, kommunikere og løse problemer? Og kan du godt lide et venligt, roligt og fleksibelt arbejdsmiljø? Så er det måske noget for dig?

Hos Smartplan hjælper vi hver dag små og mellemstore virksomheder med at gøre deres håndtering af medarbejdere nemmere. Vi hjælper dem med at håndtere vagtplaner, tidsregistrering, fravær, løn osv. Tusindvis af medarbejdere logger hver dag ind for at se, hvornår de skal arbejde, bytte vagter eller kommunikere med deres kollegaer igennem Smartplan. Vores kunder knokler hver dag for at gøre en forskel igennem deres egen virksomhed.

Det samme gælder os. Vi elsker små virksomheder og mennesker, der skaber noget. Vi brænder for at gøre deres hverdag nemmere - både igennem vores produkt og vores kundeservice.

For at vi kan gøre en positiv forskel for vores kunders hverdag, er det afgørende, at alt vores kommunikation til og med vores kunder er i topklasse. Derfor har vi nu brug for dig.

 

Som Customer Success og Support medarbejder i vores team bliver din vigtigste opgave at give vores kunder den bedst mulige oplevelse med systemet ved hjælp af onboarding, vejledning og kundeservice. Vi oplever ofte, at folk bliver anbefalet Smartplan af vores nuværende kunder, og du kommer til at spille en stor rolle i forhold til, at dette fortsætter.

 

Lidt om jobbet:

Hos Smartplan tror vi på, at kundeoplevelsen er den vigtigste vækstfaktor for vores virksomhed. Alt, hvad vi gør, handler om at forbedre netop det. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

 • Kundeservice på mail og telefon (mest mail)
 • Onboarding og opfølgning af nye/potentielle kunder
 • Online demonstrationer af Smartplan
 • Indsamle feedback og identificere kundebehov
 • Bidrage med sparring til og udarbejdelse af markedsføring

 

Lidt om dig:

 1. Du elsker at løse problemer, hjælpe andre og yde god service.
 2. Du brænder for kommunikation og for at skrive.
 3. Du vil afprøve dine kommunikationsevner og bruge dem til at påvirke andre menneskers hverdag positivt.
 4. Du er serviceminded og kan sætte dig ind i andres situationer og behov.
 5. Du er positiv og løsningsorienteret.
 6. Din baggrund og uddannelse er ikke det vigtigste for os. Det vigtigste er, at du kan leve op til ovenstående punkter.

 

Praktisk info og lidt om os:

 1. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med masser af fleksibilitet. Men passer færre timer din familie bedre finder vi ud af det.
 2. Arbejd, hvor du har det bedst. Hjemme, udlandet, dit sommerhus eller vores kontor i Skolegade, Aarhus.
 3. Smartplan er et brugervenligt vagtplanlægningsværktøj. Du kan læse mere om det her.
 4. Vi har ingen fine jobtitler. Vi designer, skaber, udvikler og skriver. Vi forsøger at forbedre vores kunders liv igennem vores produkt og vores interaktion.
 5. Vi er et lille team, som består af 9 ansatte.
 6. Virksomheden styres online igennem Basecamp og Slack. Men du kan altid finde et skrivebord og masser af kaffe på vores kontor.
 7. Ansøgning eller spørgsmål kan sendes til apply@smartplan.dk
 8. Der er ingen ansøgningsfrist, men vi har behov nu. Samtaler afholdes løbende, og vi ansætter, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.
 9. Startløn som udgangspunkt: 25.000 + pension.

Smartplans kontor i Aarhus

Vi glæder os til at høre fra dig! Så giv et pip - hellere i dag end i morgen.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her