Gratis jobside til gastro branchen

Hos Smartplan laver vi software, der gør det nemmere for dig at håndtere flere ansatte. Mange af vores kunder opretter sig hos os, når deres virksomhed vokser, og de får flere ansatte.

Vi brænder for at hjælpe med den proces. Det er derfor, vi eksisterer.

I restaurationsbranchen er denne øvelse ekstra svær. Ikke nok med at inflationen presser, så er det også svært at finde nok arbejdskraft og den rigtige arbejdskraft. Kokke og tjenere kan være svære at finde.

Et hurtigt kig på Google viser også, at jobsider til gastrobranchen er omstændige og dyre at bruge. Så har du brug for en kok eller tjenere, så skal du betale penge for at lave et jobopslag, som måske (måske ikke) giver den rigtige kandidat.

Vi vil gerne bidrage til, at små virksomheder får mulighed for at vokse. Derfor har vi lavet køkkenjobs.dk. En gratis jobside hvor virksomheder kan søge kokke, tjenere, elever osv. Helt gratis. Det kræver blot, at du logger ind med Facebook, og så kan du lave et opslag. Der er ingen hage ved det. Ingen forpligtelser, ingen binding og ingen omkostninger.

I fremtiden vil vi investere i flere funktioner til siden.

Hold i øvrigt øje her på siden. Vi har spændende funktioner på vej.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender max. 1 mail om måneden:

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her