Glade jul, dejlige jul med Smartplan

”Jeg glæder mig i denne Tid; nu falder Julesneen hvid, og saa maa Julen komme!”

Peter har ganske ret – selvom julesneen ikke har vist sig i hele Danmark endnu, er den søde juletid lige om hjørnet. Næste uge skriver kalenderen 1. december og selvom mange allerede er begyndt på julegaveindkøbene, begynder den officielle julehandel først der. På Smartplan har vi lavet en juleinfografik, der viser danskernes forbrug og købsvaner i forbindelse med julen.

Som du kan se, skruer danskerne gevaldigt op for deres forbrug i december måned. Der bliver brugt store beløb på julegaver og især legetøj, isenkram og smykker er populære gaver under juletræet. Dette har stor betydning for detailhandlen, hvor december måned er lig med travlhed og ekstra julehjælp, der skal afhjælpe den værste stress i butikkerne. Det er let nok at ansætte flere hænder, men at integrere dem over så kort tid kan være en udfordring. Har du styr på dine medarbejdere og julehandlen? Ser vagtplanen totalt uoverskuelig ud? Det er der naturligvis råd for.

Drop Excel ark og lange, uoverskuelige, statiske lister med arbejdstider og medarbejdere – det øger kun dit stressniveau. Ved at anvende et online vagtplanlægningssystem har du altid styr på alle dine medarbejdere og det bliver let og overskueligt at lave ændringer eller se, hvem der er på arbejde i dag. Dine medarbejdere kan desuden bytte vagter med hinanden og du kan skrive beskeder til dem i systemet eller gennem sms og mail. Alle disse ting kan Smartplan hjælpe dig med. Du kan stadig nå at få styr på forberedelserne til julehandlen i din butik, hvis du tilmelder dig i dag.

Happy planning!

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her