Nye opdateringer til Smartplans beskedfunktion

Vi har netop lanceret en opdatering til vores besked system, som gør det endnu nemmere for dig at håndtere din virksomheds kommunikation i Smartplan.

Mere end 25 beskeder i indbakken

Da vi tilføjede beskedfunktionen til Smartplan, var det med en begrænsning på maks 25 beskeder i indbakken. Dette er noget, vi længe gerne har ville ændre, og nu blev det endelig tid til at få det gjort. Det betyder, at hvis du scroller ned til bunden af din indbakke, så vil du nu opleve, at indbakken vil hente de næste 20 beskeder. Hvis du herefter igen scroller ned til bunden, så vil der blive hentet yderligere 20 beskeder. Så nu har du mulighed for at holde styr på endnu mere kommunikation i Smartplan.

Søg på beskeder, som inkluderer én specifik person

Har du haft behov for at finde samtaler, som én bestemt person har været del af? Fremover kan du blot gå ind i “Beskeder” og søge på personen. Så kommer alle de samtaler frem, som vedkommende har været med i. Det er hurtigt og nemt - du klikker blot på “Søg på person”:

Vær opmærksom på, at det ikke kun er beskeder fra den person, du har søgt på, der vil fremgå i listen. Det er også tråde, som personen har haft kommenteret på.

Funktionen er også tilgængelig, hvis du bruger din Smartplan app. Her klikker du blot på de tre prikker i øverste, venstre hjørne, og så har du efterfølgende mulighed for at vælge “Søg på person”.

Markér en besked som ulæst

Som noget nyt kan du nu også markere beskeder i indbakken som ulæste. Måske har du ikke tid til at svare på beskeden med det samme, men vil i stedet gerne svare på et andet tidspunkt? Hvis det er tilfældet, så kan du blot markere beskeden som ulæst.

Når beskeden er åben, klikker du på de tre prikker i øverste, højre hjørne, og så kan du vælge “Marker som ulæst”:

Send besked til alle” er ikke længere valgt på forhånd

Tidligere når du startede på en ny besked, har der under “Hvem skal modtage beskeden?” været valgt, at beskeden skulle sendes til alle på kontoen. Det har resulteret i, at flere af vores kunder har oplevet, at beskeder er blevet sendt til mange personer, som egentlig ikke skulle have modtaget dem. Derfor har vi nu ændret dette. Når du fremover går ind og skal skrive en ny besked, skal du aktivt vælge, om beskeden skal sendes til alle eller kun til specifikke personer.

Smårettelser og mere på vej

Vi har desuden rettet en masse småting, som fjerner fejl eller gør Smartplan hurtigere. Vi har blandt andet forbedret hastigheden ved frigivelse af vagtplaner, ligesom vi har rettet en fejl der gjorde det muligt at lave overlappende fravær.

Vi har som altid endnu mere på vej til dig, som vi ikke kan løfte sløret helt for endnu.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her