Lad dine kunder udvide din horisont

Hos Smartplan elsker vi kunder – i alle former og afskygninger! Sådan har mange virksomheder det nok, ligesom der sikkert også er mange virksomheder, som kan nikke genkendende til, at de til tider støder på nogle overraskende kunder. Kunder som man ikke umiddelbart havde forstillet sig kunne have glæde af ens produkt, eller kunder som man måske ikke engang vidste eksisterede. Det er i hvert fald noget, som vi oplever en gang imellem på Smartplan, og det er en god oplevelse, fordi det bekræfter, at vi laver produkt som kan noget.

En af de kunder vi blev glædeligt overraskede over, var Greve Bibliotek. Et moderne bibliotek er jo meget mere end bogudlån, og Greve Bibliotek tilbyder således både vejledning, IT-faciliteter, lektiehjælp og mundtlig advokatrådgivning. Derudover afholdes der mange forskellige arrangementer, som der skal organiseres personale til. Det er nogle af de funktioner, som Smartplan hjælper biblioteket med at håndtere. Marianne, bibliotekar og master på Greve Bibliotek, siger:

“Vi går stadig rundt og siger til hinanden, at det [Smartplan] er smart. Vi har stor glæde af at tilgå vagtplanen fra iPad, og det hjælper os meget, at vi kan få vagterne ind i vores almindelige kalendere.”

For os er det dejligt at se, at biblioteker, som ellers godt kan forbindes med noget lidt støvet, følger med tiden og udnytter de muligheder, som ny og enkel teknologi kan tilbyde.

En noget anden type virksomhed, som ikke desto mindre udløste samme overraskelse fra vores side, er Street Movement. Vi var ikke stødt på virksomheden, inden den meldte sig som kunde hos Smartplan. Street Movements arbejde udspringer af bevægelse samt sporten parkour. De udfører ingeniørtekniske opgaver, laver kampagner og tilbyder undervisning ud fra filosofien, at bevægelse bør være i centrum. Smartplan hjælper Street Movement med at organisere undervisning. Vagtplanlægger og lønansvarlig, Mikkel, foræller;

”Noget af det, som gør hverdagen nemmere for mig med Smartplan er, at jeg kan holde styr på, hvor mange timer medarbejderne har haft, og at jeg med et enkelt klik kan eksportere dem til Excel, så jeg hurtigt, præcist og let kan ordne løn.”

Vi er glade for, at Mikkel fremhæver det simple i Smartplan, fordi det netop er noget, vi altid har med os, når vi udvikler. Smartplan skal være let og enkelt at arbejde i, og derfor overvejer vi det nøje, inden vi tilføjer nye funktioner. Hver en tilføjet funktion gør nemlig systemet lidt mindre enkelt.

Dette var blot to af vores gode og lidt atypiske kunder, som vi er meget glade for at have – vi kunne skrive om mange flere, og det sætter vi pris på. De er med til at udvikle os og vores syn på Smartplan!

Kilder: Greve Bibliotek, Street Movement, Stavrography (foto 2)

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner