Hvad siger vores kunder om Smartplan?

Vi er kendt for vores brugervenlighed, kundeservice og lave pris. Men tag ikke kun vores ord for det. Hør hvad vores kunder siger om Smartplan herunder.

"Med 70+ medarbejdere har vi brug for at det er nemt og effektivt at holde styr på vores medarbejderes vagter i et brugervenligt og overskueligt system. Det kan vi hos Smartplan. Derudover er det nemt for vores medarbejdere at stemple ind og ud fra app'en på mobilen så vi altid har overblik over vores timeforbrug.

Kasper Dissing

Ejer af Ditur

"Det er blevet så meget lettere at lave vagtplaner, ændre timer og bytte vagter etc. Timer til lønnen er også klaret på få minutter. Det har sparet os og vores bogholder, for en masse timer på kontoret.

Smartplan giver os et godt overblik og det holder alle ajour via app´en - også når vi har rigtig travlt. Her skriver vi desuden beskeder til den enkelte eller til alle medarbejdere på én gang.

Det er rart at vi altid har en sikkerhed for hvem der kommer og hvornår, samtidig med at ingen kan bytte vagter, uden at vi har godkendt det.

Som sæsonforretning er det desuden en stor fordel at vi kan sætte abonnementet på pause når vi har lukket om vinteren."

Christina Andreasen

Ejer af Kalas

"Jeg sad og lavede vagtplan i går for slutningen af året, det tog 25 minutter. Det er nemt at få et overblik over hvem jeg har til rådighed. Det fungerer bare. Det kører bare."

Rasmus Kroer

Driftsleder hos Hantwerk

"Vi er rigtig glade for Smartplan, og efter vi har taget det i brug har det været med til at give os et bedre overblik over vores timelønnet og fastansatte.

Det er godt med en app, så man altid har sin vagtplan med sig. Vi er rigtig glade for at Smartplan lytter til sine kunder, når man har et ønske til en funktion, og at den feedback man giver bliver implementeret."

Thomas Stubbs

Indehaver af Stubbs Gastronomi

"Det er så simpelt at bruge og har sparet os for utallige aften-timer. Smartplan indeholder alle de funktioner, der er behov for at have fuldt overblik over vagtplanen.

Tak for noget fantastisk software!"

Casper W. Lanng

Partner hos Biopejs Shop

"Som nyt medie med rigeligt at se til, har Smartplan givet os tid til at fokusere på vores faktiske indhold i stedet for at organisere 30 nye medarbejdere i et excel-ark. Kæmpe hjælp og virkelig fedt!"

Rikke Romme

Vagtplansansvarlig af Den Uafhængige

"Jeg kan huske et tidspunkt, hvor jeg sad med store plancher derhjemme og skulle have styr på vagter til 4 kampe, der kunne jeg godt se at det burde kunne løses på en bedre måde.

Nu lægger jeg blot vagterne ud, og så byder medarbejderne selv ind og bytter indbyrdes. Det var brugervenligt og lige til at gå til.

Derudover er der altid god service, og supporten svarer hurtigt, hvis man har brug for hjælp."

Jeanette Pedersen

Vagtkoordinator af AaB A/S

"Vi har nu i snart halvandet år brugt Smartplan til at styre hele planlægningen af vores vagtplan, som før blev udført i enten en kalender eller excelark.

Via en iPad kan vores medarbejdere tjekke ind og ud, så den reelle arbejdstid kan eksporteres direkte til DanLøn. Denne manuelle proces var samtidig også med til at gøre indtastningen af lønnen i DanLøn ekstra tidskrævende.

Med Smartplan kan vi nu køre data direkte over i DanLøn for at spare mest mulig tid på det kedelige og i stedet bruge tiden på vores kerneforretning. Nu kan vores medarbejdere nemlig selv se deres vagter i app'en samt bytte internt på en nem måde, der ikke kræver ekstra arbejde til vagtplanlæggeren.

Casper Pedersen

Medejer af Grejfreak.dk

"Efter jeg startede en ny salgsafdeling i Billy med fem nye ansatte, begyndte vi at have et større behov for vagtplanlægning. Vi valgte Smartplan fordi det var nemt at gå til og fordi det gav mig et overblik over mine medarbejderes vagtplan. Særligt syntes jeg godt om, at man kan kategorisere de forskellige typer vagter så mine medarbejdere præcis ved hvad de skal foretage sig den givne dag."

Nicolai Hofsø

Relation Manager hos Billy

"Hos Kviknet manglede vi et nemt vagtplanlægningsværktøj til vores kundeservice - det fandt vi i Smartplan, som giver os et godt overblik over vores vagtplaner og timeforbrug. Supporten svarer hurtigt, prisen er fair og vi bruger minimal tid på regnskabet. Vi kan varmt anbefale Smartplan."

Yoel Caspersen

Direktør hos Kviknet.dk

"Smartplan, har gjort hverdagen i vores IT-afdelingen meget nemmere. Vi har tidligere brugt Excel og Outlook kalendere til at udarbejde vagtplaner.

Få minutter efter frigivelsen af en vagtplan modtog vi de første forespørgsler på ombytninger og afslag på vagter. Det slipper vi for med Smartplan.

Det har gjort det muligt for os at lægge en vagtplan for en længere periode ad gangen. Vi planlægger for 6 måneder, og ønsker til vagtændringer bliver løbende behandlet af ”agenterne” selv, uden unødig indblanding fra teamlederen.

Brugervenligheden og den nemme adgang fra alt slags udstyr - Tablets, Smartphones og computere uanset platform - er klart et stort plus, og gør det nemt og overskueligt for den enkelte medarbejder at tag Smartplan til sig."

Bilal Bahij

Teamleder hos IT-service Syddansk Universitet

Snejbjerg Svømmehal

"Med Smartplan har vi elimineret glemte vagter blandt vore livreddere og billetsælgere, som desværre lidt for ofte glemte vagterne med vores gamle system.

Med Smartplan har de altid deres vagter tilgængelige i kalenderen, og de modtager en sms med info om vagten, tids nok til at kunne reagere, hvis de alligevel skulle have overset vagten.

Vi har også opnået at vagtplanen altid er opdateret ved vagtbytte - noget der tit glippede med vores gamle offline system.

Den opdaterede vagtplan er opnået uden tidsforbrug fra vagtplanlæggers side, så det er både bedre informationer for alle, og mindre arbejde for vagtplanlægger.

Medarbejderne forestår selv vagtbyttet, og ingen kan påduttes en vagt af en kollega, uden de selv accepterer den, så den der har fået vagten, hænger på den, indtil en anden har accepteret at tage vagten."

Lars Jonsson

Vagtplanlægger hos Snejbjerg Svømmehal

Skive Fjord Camping

"Vi har en campingplads, hvor der er meget skiftende timeantal på både de to timeansatte ”pladsmænd” og de timeansatte serviceassistenter (rengøringshjælp). I sommerferien har vi også ekstra rengøringspiger, til at hjælpe med spidsbelastninger.

Hvis jeg ikke havde fået Smartplan anbefalet af en god ”kollega”, så ville jeg bruge tonsvis af sedler, og tid på at styre timeantal for hver enkelt medarbejder. Smartplan hjælper mig utroligt meget i forhold til lønkørsel, og styring af personalet."

Anita Hauschildt

Ejer hos Skive Fjord Camping

Foreningen Far

"Foreningen Far har rådgivningscentre i hele Danmark. Vi yder en vigtig indsats inden for rådgivning af forældre. Vi koordinerer hundredevis af frivillige der yder en rådgiverindsats rundt i landet.

Smartplan har gjort det nemmere for vores forening både at planlægge, men også at havde overblikket i de situationer hvor sygdom opstår.

Vores frivillige er super glade for Smartplan. Det giver dem nem adgang og overblik over deres vagter og hjælper dem med at huske hvor de skal være hvornår.

Smartplan har helt klart ført Foreningen Far op på et professionelt niveau når det kommer til vagtplanlægning.

Da vi valgte Smartplan havde vi længe ledt efter et brugervenligt vagtplanlægnings system, det fik vi i Smartplan. Vi har fået hurtig og nyttig hjælp fra Smartplans kundeservice hvilket er altafgørende, for så stor en rådgiverindsats som Foreningen Far yder."

Esben Milo Thomsen Rasmussen

Foreningen Far

Det Japanske Taarn - Tivoli

“Smartplan er for mig et vigtigt hjælpemiddel i min hverdag. Jeg sparer oceaner af tid på vagtplanlægning, og mine ansatte finder hjemmesiden nem og overskuelig at benytte. Servicen er især i top, jeg får altid svar på mine spørgsmål inden for ganske kort tid!”

Marie Kjerstine Lindholdt Knudsen

Restaurantschef hos Det Japanske Taarn - Tivoli

eatmosfære

“Smartplan er som navnet hentyder, meget smart, og endnu mere simpelt at bruge og overskue. Vi har været meget tilfredse med skiftet til Smartplan. Det kan varmt anbefales til andre der står med vagtplanlægning som en udfordring og som ikke behøver at koste en bondegård at komme igang med. God fornøjelse.”

Jacob Ingemann

Indehaver hos eatmosfære

“Systemet er utrolig brugervenligt og meget nemt at anvende. Før i tiden lavede jeg vagtplanen manuelt, nu sparer Smartplan mig for mange timer. Kundeservice er i top - jeg får altid hurtig og venlig betjening.”

Christina Marie Flinker

Hoteldirektør hos Vedersø Mejerikro

Greve Bibliotek

"Vi valgte Smartplan, da det så nemt og enkelt ud - og det viste sig at holde stik. Vi bruger det til at holde styr på 3 afdelinger og 37 medarbejdere. Alle har følt, det har været en forbedring i forhold til tidligere – især at det er netbaseret og med adgang ”udefra”. Tidligere hængte vores skema som klodser ét sted i huset og dermed ikke særlig tilgængeligt."

Marianne Larsen

Bibliotekar hos Greve bibliotek

"Da Slikhaarshop A/S' antal ansatte i pakkeafdelingen steg fra 4 til 12 medarbejdere, ville vi have et nemt, overskueligt og brugervenligt program, som kunne give vores medarbejderne et overblik over deres vagter.

Med Smartplan kunne vi gå fra upraktiske hjemmebrygede excel ark til planlægning af vagter samt time/lønopgørelser. Vi kunne tilbyde vores medarbejdere et brugbart system, som kunne hjælpe dem med at planlægge deres vagter ud fra deres behov. Dette har betydet, at jeg ikke skulle modtage inputs på mail eller sms og ud fra disse lave vagtplanen.

Da vi fik muligheden for, at tilføje Stempeluret til vores abonnement slog vi straks til. Det har fuldt ud levet op til vores forventninger både mht. brugervenlighed for vores medarbejdere og for mig.

Lønopgørelsen er nu blot få klik fra at kunne hentes og alle tænkelige informatoner er at finde i det overskuelig excel ark.

For mig har skiftet til Smartplan betydet nemmere planlægning, bedre overblik og tidsbesparelser på det administrative mht. lønopgørelse mm."

Ulrik Borchert

Warehouse Manager hos Slikhaarshop.com

Næstved Lavpris Træ

"Nem og enkel planlægning af en overskuelig vagtplan, som medarbejderne nemt kan tilgå fra deres mobil eller på PC, og bytte vagter med hinanden. På admin siden kan man trække en timefordelingsplan der overskueligt giver overblik over timerne for den enkelt medarbejder.

Jeg sparer utrolige meget tid med Smartplan, i forhold til det Excel system som jeg tidligere brugte. Nu har mine ansatte altid vagplanen lige ved hånden.

Havde brug for lidt hjælp i starten, men fik hurtigt hjælp af Smartplans kundeservice. Rigtig godt og til en billig pris."

Anders Arvid

Dagligleder hos Næstved Lavpris Træ

Hagges

"Pr. 1/7-15 startede jeg som spillestedsleder på Hagges Musik Pub i Tønder. Der er mange ting at sætte sig ind i, ikke mindst kontakten til de ca. 90 frivillige der er tilknyttet Hagges året rundt. Tidligere sendte jeg Excel ark rundt med vagtplanen, og så var det ellers lidt af et puslespil at sammensætte vagtplanen.

Efter lidt søgen fandt jeg frem til Smartplan, og der gik ikke længe før systemet var integreret i huset, og bruges flittigt.

Jeg bruger det dagligt. Jeg tjekker om der mangler vagter at blive besat, jeg skriver til alle frivillige gennem systemet, jeg bruger Smartplan som telefonbog til mailadr. og telefonnumre. Jeg prøver at få de frivillige til at bruge systemet mere og mere, så vi er fri for at have lister med kontaktoplysninger liggende.

Jeg brugte supporten ved Smartplan rigtig meget i starten, for der er altid ønsker når man starter et nyt system op. Mange af mine ønsker kan jeg se kommer stille og roligt. Det er et tegn på at der lyttes når man ønsker, og ellers får man en forklaring på hvorfor det ikke kan lade sig gøre.

Smartplan er kommet for at blive i vores hus!"

Iben Anthonsen

Spillestedsleder hos Hagges

Siciliansk Is

“Smartplan har gjort mit arbejdsliv meget mindre stresset. Slut med Excel-ark og fedtede sedler”

Michael Søndergaard

Partner hos Siciliansk Is ApS

Få din egen vagtplan online nu.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner