Vi introducerer: Smartplan Plus og Smartplan Assistent

I dag tager vi et skridt nærmere en ambition vi har haft med os helt fra begyndelsen, da vi stiftede Smartplan.

Vi har altid drømt at kunne tilbyde vagtplanlæggere at lave deres vagtplan for dem, automatisk. Det var faktisk sådan vi startede for 4 år siden.

Dengang lykkedes vi ikke med eksekveringen af ideen, men ambitionen forsvandt aldrig. Vi måtte på en omvej og har nu 4 års erfaring med vagtplanlægning. Vi har lært om vores kunders ønsker og behov. Derfor prøver vi igen.

Men i stedet for at lade den automatiske vagtplanlægning være omdrejningspunktet for din planlægning, lancerer vi det som et supplement og et tilbud til din manuelle planlægning. Vi kalder funktionen Smartplan Assistent.

Smartplan Assistent

Vi lancerer den nye funktion som en assistent der holder øje med at du ikke overtræder regler du selv har defineret, imens du planlægger.

Men det ville ikke være en rigtig assistent, hvis ikke du også kunne sætte den til at lave noget for dig. Vi har derfor oplært assistenten for dig, så den kan lave din vagtplan for dig, hvis du ønsker det.

Hvis du vil se i detaljer hvordan det virker, så har jeg lavet en video hvor jeg gennemgår funktionen for dig:

🤓 I Smartplan Assistent kan du definere regler for din planlægning, f.eks.:

  • Max. antal timer om ugen
  • 11 timers reglen eller hvor mange timer du vil have i mellem en medarbejders vagter.
  • Max. antal vagter om ugen.
  • Dage en medarbejder ikke må arbejde
  • Tag hensyn til ønsker fra de ansatte
  • Tag hensyn til fravær (sygdom, afspadsering, ferie osv.)

Hvis du beder Smartplan Assistent lave vagtplanen for dig, så overholder den først og fremmest dine regler. Men den forsøger også at fordele vagterne så lige som muligt. Den gennemgår tusinder af kombinationer for at finde den løsning der opfylder dine behov.

Du kan læse meget mere om automatisk vagtplanlægning her.

Smartplan Plus

I forbindelse med at vi lancerer Smartplan Assistent, introducerer vi en ny prismodel. Smartplan Assistant og Smartplan Stempelur kan nu kun købes i én pakke ved navn Smartplan Plus.

Smartplan Plus koster 149,- om måneden og er et tilkøb til dit Smartplan basis abonnement.

I fremtiden vil Smartplan Plus komme til at indeholde endnu flere funktioner. Blandt andet arbejder vi i øjeblikket på en løneksport funktion, som også vil blive lanceret i Plus pakken.

Vi vil selvfølgelig stadig lancere nye funktioner i basis abonnementet og vi har allerede flere ting på tegnebrættet for resten af 2018.

Vi har valgt at lancere Smartplan Plus for at kunne tilbyde mere avancerede funktioner til de kunder der ønsker det, imens vi fortsat kan tilbyde et basis abonnement til en lav pris, med alt det basale der skal til for at håndtere din vagtplan online.

Du kan se vores priser her, for at få det fulde overblik.

Har du allerede Smartplan Stempelur?

Har du allerede tilkøbt Smartplan Stempelur, så kan du fortsætte på din nuværende pris. Hvis du ønsker adgang til Smartplan Assistent kan du tilkøbe Smartplan Plus hvorefter dit abonnement på stempeluret forsvinder. Dvs. at du for 100 kr. mere om måneden får Smartplan Assistent. Hvis du først har tilvalgt Smartplan Plus kan du ikke gå tilbage til kun at abonnere på stempeluret til 49,-.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her