September måned hos Smartplan: Notifikationer, Lønsystem og Kommunikation

Så nåede vi slutningen af september, og derfor vil vi give dig en opdatering omkring, hvad vi primært har arbejdet på den seneste måned i Smartplan.

Nye muligheder for notifikationer

Først og fremmest har vi arbejdet på en række opdateringer omkring beskeder, som forhåbentlig gør, at du er blevet endnu bedre informeret omkring aktiviteter på jeres konto. Opdateringerne har medført ændringer i forhold til push beskeder, mailindstillinger samt din indbakke i Smartplan. Når det handler om at modtage notifikationer fra Smartplan f.eks. vedrørende ændringer i vagtplanen, så er det nu muligt for dig at vælge, om du ønsker at modtage mails, push eller ingen af delene. Denne mulighed for at personliggøre notifikationsindstillinger er blevet ønsket af flere brugere og vi har glædet os meget til at fortælle jer alle at dette nu er muligt.

Beskeder - nyt og forbedret

Vores nyeste funktion i Smartplan, Beskeder, er blevet rettet og finpudset efter jeres ønsker og feedback. Man kan nu nemmere se hvor mange nye beskeder, der måtte være i ens indbakke. Dette er tydeliggjort både når du tilgår Smartplan på din computer og smartphone.

Det er også blevet muligt for dig at filtere dine beskeder, så du på denne måde kan få vist dem, som er vigtigst for netop dig. Aldrig har det været lettere at få dannet sig et overblik i Smartplan.

Nyt lønsystem

Vi har derudover tilføjet Lessor som et nyt lønsystem til Smartplan. På nuværende tidspunkt er vi i gang med at teste eksporten til Lessor, så vi kan være sikre på at det hele virker som det skal. Det betyder, at du fremover kan benytte vores løneksport til følgende lønsystemer: Danløn, Dataløn, Lessor, Proløn, Salary, Visma, Zenegy og Excel.

Gennemsigtighed for alle vores kunder

Vi har fået opdateret vores hjemmeside på tværs af de forskellige lande, hvor vores kunder er bosat. Dette har blandt andet inkluderet en masse tyske, svenske og norske oversættelser.

Hos Smartplan ønsker vi at lægge vægt på gennemsigtighed og sørge for at alle vores kunder - lige meget oprindelse - har adgang til de samme informationer.

Til sidst er vi også begyndt at have endnu mere fokus på kommunikationen på vores sociale medier. Det betyder, at vi fremover vil informere dig endnu bedre, når vi er klar med nyheder, eller hvis vi er i gang med at arbejde på nogle nye, spændende projekter. Du kan altid holde dig opdateret via vores Facebook side, blog og mailingliste, som du kan tilmelde dig herunder.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her