Nye opdateringer i Smartplan: Push beskeder, mails og indbakker

I starten af august kom vi med en ny beskedfunktion i Smartplan, og siden da har vi arbejdet på en række opdateringer, hvoraf flere af tingene er blevet efterspurgt af vores kunder. Forhåbentlig vil du nu opleve, at kommunikationsmulighederne i og fra Smartplan er blevet endnu bedre.

Forbedrede push beskeder

Førhen har du modtaget notifikationer omkring nye beskeder, men du har ikke haft mulighed for at se, hvor mange ulæste beskeder, du havde liggende. Det har vi lavet om på nu. Uanset om du er på din telefon eller på en computer, vil du kunne se hvor mange ulæste beskeder og kommentarer, du har.

Derudover har vi nu også tilføjet lyd på vores push beskeder. Det betyder, at du kan blive endnu bedre informeret, når du modtager en notifikation. Så går du forhåbentlig ikke glip af noget vigtigt.

Du vil nu også opleve, at mange beskeder på den samme tråd vil blive klumpet sammen på din telefon. Det kan for eksempel være, hvis der bliver tilføjet flere kommentarer på en besked. Det vil derfor være muligt at se de samlede kommentarer på en tråd.

Endeligt har du mulighed for at læse starten på en ny besked direkte i den push besked, du modtager. Det betyder, at du hurtigt kan tjekke, om det er en vigtig besked, som der skal svares på med det samme, eller om det er noget, som sagtens kan vente.

Nye mailindstillinger

Du har måske oplevet, at du af og til har modtaget både en mail og en push besked omkring den samme notifikation. Det kan du slippe for fremover.

Vi har givet dig muligheden for at slå alle mails fra. Derfor kan du nøjes med kun at modtage push beskeder i fremtiden, hvis du ønsker det. Du kan slå mails fra inde i “Indstillinger” → “Notifikations indstillinger”, og derudover er det også muligt at afmelde alle mails direkte fra en mail. Dette gør du ved at klikke på linket nederst i mailen.

For mange almindelige brugere, som ikke er administratorer eller kontoejere, er det ikke nødvendigt at modtage en masse mails, og mange mails kan komme til at virke som støj i indbakken. Derfor har vi nu gjort sådan, at når almindelige brugere slår push til på en enhed, slår vi automatisk mails fra. I disse tilfælde sender vi en mail, hvor vi informerer brugeren, når det sker.

Hvis du førhen har haft slået push notifikationer til, men vi har registreret, at du ikke har læst en push besked, har vi efter 70 minutter sendt dig en backup mail med notifikationen. Denne tid har vi nu sat ned til 20 minutter. Så hvis du ikke åbner en push besked, og du ikke har slået mails fra, vil du nu endnu hurtigere modtage en backup mail.

Forbedrede indbakker

De sidste opdateringer omhandler den indbakke, som du har i menupunktet “Beskeder” inde i Smartplan. Her har vi tilføjet tre ting.

Du har nu mulighed for at fastgøre en besked til toppen af listen. Det betyder, at beskeden altid vil ligge øverst i indbakkerne, så det kan for eksempel være relevant i forhold til vigtige beskeder, hvor du vil få en form for opslagstavle effekt. Men kan alle så gøre det? – Nej. Det er kun administratorer, som kan fastgøre en besked. På den måde kan administratorer på kontoen sikre sig, at det kun er vigtige beskeder, som fastgøres, og de kan hele tiden holde øje med, hvordan det ser ud hos andre.

Derudover har vi nu tilføjet muligheden for at slette og arkivere en besked. Det er kun afsenderen samt administratorer, som har mulighed for at arkivere en besked, da de skal kunne regne med, at beskeden fremtræder ens i alles indbakker. Hvis en besked er blevet arkiveret, er det bagefter muligt enten at hente den tilbage eller at slette den helt.

Til sidst har vi tilføjet et filter, som gør det nemmere for dig at få overblik over dine beskeder. Filteret er delt op i alle, ulæste, dags-, gruppe-, offentlige og arkiverede beskeder. Så du kan hurtigt finde lige netop den besked, du leder efter.

Det var vist alt for denne gang. Vi håber, at du kan få glæde af de nye opdateringer. Som altid er du meget velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her