Udbetal løn baseret på jobtyper

Vi har nu givet dig flere muligheder i forhold til, hvordan dine medarbejderes løn skal udregnes. Førhen har det kun været muligt at tilknytte én løntype til hver medarbejder. Men fremover kan en medarbejder modtage forskellig løn afhængigt af, hvilke jobtyper medarbejdernes vagter har haft. Hvad betyder det helt præcist i forhold til dine lønindstillinger? Lad os tage et kig på det.

Tildel løntyper og medarbejdernumre til medarbejdere

Inde i dine lønindstillinger finder du nu en ny boks, hvor du blandt andet har mulighed for at tilføje medarbejdernes medarbejdernumre. Det betyder, at du fremover kan tilføje medarbejdernumrene med det samme i stedet for først at gøre det i forbindelse med din lønkørsel.

Derudover har du i samme boks mulighed for at tilføje hver enkelt medarbejders løntype:

Som du kan se på billedet, har du mulighed for at vælge én løntype, som hver medarbejder skal modtage for de ordinære timer, som vedkommende afholder. Men som noget nyt har du også mulighed for at vælge, hvis medarbejderen skal modtage andre løntyper i tilfælde af, at personen har vagter med andre jobtyper.

Det betyder altså, at hvis I i jeres virksomhed udbetaler forskellig løn afhængigt af, hvilke slags jobtyper medarbejderne har arbejdet med, så vil I fremover kunne sætte det op inde i Smartplan.

Udbetal løntillæg baseret på jobtyper

Det er dog ikke kun ved løntyperne, at der fremover kan blive taget højde for jobtyper. Det samme gælder selvfølglig med løntillæg.

Når du klikker på “Tilføj Løntillæg”, vil du skulle tilføje alle de samme informationer, som du førhen har gjort, når du skulle oprette et nyt tillæg. Den eneste forskel er, at du nu også kan vælge, hvorvidt tillægget skal udbetales ved alle jobtyper eller kun nogle jobtyper på jeres konto.

På den måde kan du sørge for, at medarbejderne kun modtager tillægget, hvis deres vagter har haft en bestemt jobtype.

Du har selvfølgelig også mulighed for at redigere de løntillæg, du allerede har sat op på kontoen og vælge, hvorvidt de skal udbetales til alle jobtyper eller kun enkelte.

Er du i tvivl om, hvordan du sætter lønindstillingerne op på jeres konto, så vil vi anbefale dig at tage et kig i vores manual. Her har vi samlet en gruppe artikler, som omhandler løn i Smartplan: https://intercom.help/smartplan/da/collections/1977612-timer-lon

Ellers er du selvfølgelig også meget velkommen til at skrive til support@smartplan.dk eller via chatten. Så sidder vores supportteam klar til at hjælpe dig.

Vi håber, du bliver glad for vores nye opdatering.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner