To nye funktioner i Smartplan

I sidste uge lancerede vi to nye funktioner i Smartplan, som vi gerne vil gøre dig opmærksom på. Begge funktioner er nemlig blevet efterspurgt af flere af vores kunder, så mon ikke du kan få glæde af dem.

Lås jobtyper for medarbejdere

Du kan nu selv vælge, om medarbejdere uden administratorrettigheder skal have mulighed for at rette i deres jobtyper. Indstillingen finder du inde i ”Indstillinger” → “Smartplan Indstillinger” → “Jobtyper”:

Som udgangspunkt er indstillingen slået til, så det virker på samme måde, som du kender det i dag.

Hvis du vælger, at medarbejderne ikke skal kunne rette i deres jobtyper, så vil de blive gjort opmærksomme på dette, når de redigerer deres profiloplysninger. Derudover vil de få besked om, at de skal kontakte en administrator for at få jobtyperne rettet:

Skjul fravær mellem medarbejderne

Vores anden nye tilføjelse er, at det nu er muligt at vælge, om medarbejderne skal kunne se hinandens fravær. Denne indstilling findes inde i ”Indstillinger” → ”Smartplan Indstillinger” → ”Generelt”:

Hvis du slår indstillingen fra, så vil medarbejderne kun have mulighed for at se deres eget fravær på deres profil og i vagtplanerne. Administratorer vil stadig kunne se fravær for alle på kontoen.

Indstillingen er som udgangspunkt slået til, så hvis du ønsker at skjule fraværet, så skal du ind og slå den fra.

Det var vist alt for denne gang. Hvis du har nogle spørgsmål, er du som altid velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her