Effektiviser din lønkørsel: Ny Smartplan og Dataløn integration

I dag er effektivisering en nødvendighed for mange virksomheder, som ønsker at optimere deres processer. En af de mere tidskrævende opgaver for enhver virksomhed er administrationen af medarbejdernes lønninger. Med den nye integration mellem Smartplan og Dataløn får du en løsning, som både kan spare værdifuld tid og samtidig minimere fejl i lønkørslen.

Integrationen er designet til at forenkle lønprocessen fra start til slut. Ved anvendelse af den direkte integration mellem Smartplan og Dataløn elimineres behovet for manuel indtastning. Det ikke alene sparer tid, men reducerer også risikoen for fejl, der kan opstå ved manuel dataindtastning.

Enkel opsætning, stor effekt: Kom hurtigt i gang med integrationen

Opsætningen af integrationen er ligetil og kræver kun et par enkle trin. Når du har valgt Dataløn som lønsystem, skal du blot vælge, du vil anvende integrationen og herefter indtaste Dataløn API koden:

Anvender du allerede Smartplans løneksport, skal du ikke ændre noget i din opsætning af løntyper og løntillæg. Du skal bruge de samme oplysninger, som du indtil nu har brugt til din lønkørsel via filoverførsel. Så du kan komme i gang med at anvende den nye integration på ingen tid.

Hurtig lønkørsel med få klik

Når du fremover skal køre løn for dine medarbejdere, laver du som altid et opslag for lønperioden inde i “Timer & løn”. Derefter klikker du på “Kør løn for perioden”.

Nu kan du som altid tjekke medarbejdernes timer igennem og tjekke, om alle lønsatser og tillæg ser korrekte ud. Den eneste forskel i din lønkørsel er, at du fremover skal klikke på “Send til Dataløn”. Når du gør det, sendes alt din løndata over i Dataløn, og du vil kunne håndtere resten af lønprocessen direkte i dit lønsystem:

I sidste ende er integrationen mellem Smartplan og Dataløn meget mere end blot en teknisk løsning; det er en værdifuld løsning for din virksomhed, hvis du ønsker at optimere din lønadministration. Ved at reducere tidsforbruget, minimere fejl og forbedre effektiviteten, kan din virksomhed frigøre ressourcer, der kan allokeres til andre værdiskabende aktiviteter. Så hvorfor ikke komme i gang med det samme?

Har du brug for yderligere hjælp til opsætning af integrationen, vil vi anbefale dig at følge denne artikel fra vores manual. Heri beskriver vi trin for trin, hvordan du kan køre løn fra Smartplan til Dataløn, og du finder skærmbilleder, som illustrerer processen i begge systemer.

Ellers er du som altid velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk, hvis du skulle få brug for hjælp eller har andre spørgsmål.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her