Slet beskeder og skift konto

I dag lancerer vi tre nye ting til Smartplan. Vi gør det muligt at slette de beskeder du har sendt på vagtplanen, vi har forbedret navigationen og så har vi tilføjet nye indstillinger til stempeluret.

Slet en besked

Du kan slette beskeder i vagtplanen, hvis du selv har skrevet den, eller hvis du er administrator. Beskeder kan slettes både fra vagtplanen på computeren, men også fra din mobiltelefon.

Hvis du er for hurtigt på aftrækkeren, kan du fortryde dit slet. Men kun lige efter du har slettet beskeden.

Sådan sletter du en besked

Læg mærke til hvordan beskeden forsvinder når du sletter den og hvordan du kan trykke på “fortryd” hvis du ønsker at bringe beskeden tilbage. Det er smart.

Skift konto

Vi har efterhånden mange kunder, som har mere end en Smartplan konto. Det kan du have, hvis du er ejer af to caféer eller restauranter, hvor medarbejderne ikke tager vagter begge steder. Her er det ønskværdigt, at have ét login til flere konti.

I dag er det blevet nemmere at skifte i mellem dine konti. Hvis du har mere end en konto, får du en dropdown menu i navigationen. Her kan du hurtigt skifte i mellem dine konti. Hurtigt og nemt.

Skift konto

I samme omgang har vi forbedret navigationen lidt. Du kan lidt hurtigere finde dine profilindstillinger og dine Smartplan indstillinger.

Flere indstillinger til Smartplan stempelur

Du har nu mulighed for at opsætte flere indstillinger for hvordan dit stempelur skal fungere.

Du kan indstille hvordan stempeluret skal forholde sig, hvis en medarbejer stempler ind før vagten i vagtplanen er startet. Hvis f.eks. en medarbejder møder 10 min. før og stempler ind ved ankomst. Så har du mulighed for at indstille så medarbejderen ikke får timer før vagten starter.

Hvis en medarbejder glemmer at stemple ud, kan du indstille stempeluret til enten at give medarbejderen nul timer, eller give medarbejderen timer i følge vagtplanen.

Mere på vej

Vi arbejder altid på at forbedre Smartplan og vi har meget mere på vej til dig. Vores kunder er gode til at give os feedback og nye ideer og vi glæder os hver gang vi skal vise Jer noget nyt.

Hvis du har ønsker eller input er du altid velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her