Opret ny lokation er blevet nemmere

Vi får ofte spørgsmål om hvordan man kan give en vagtplan en overskrift. Eller hvordan man inddeler forskellige vagtplaner.

I Smartplan laver du inddelinger med lokationer. Indtil i dag har du skullet administrere disse lokationer inde under Indstillinger i menuen, eller når du opsætter din vagtplan.

I dag er det blevet endnu nemmere. Når du står på forsiden for dine vagtplaner, kan du nu trykke på “Tilføj lokation”. Se her hvordan:

Tilføj lokation

Vi håber at forbedringen gør det tydeligt for endnu flere af vores kunder at det er nemt at inddele dine vagtplaner i lokationer.

Happy planning!

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her