Opdatering til Assistenten

Støvet har lagt sig efter lanceringen af vores nye planlægnings assistent, og det er blevet tid til en opdatering af funktionen.

Vi har lyttet til input og set hvordan I har brugt Assistenten. Derfor lancerer vi nu følgende forbedringer:

  • Opdeling af regelbrud under hver medarbejder.
  • Gå til et regelbrud med ét klik.
  • Genvej til regel.
  • Ny regel: minimum antal timer per uge.
  • Generelle forbedringer.

Opdeling af regelbrud under hver medarbejder

Listen med regelbrud kan godt blive lang og lidt uoverskuelig. Vi har derfor lavet sådan at de forskellige regelbrud nu opdeles efter type under hver medarbejder.

Her kan du se hvordan det f.eks. ser ud i vores vagtplan:

I stedet for at regelbruddet gentages på hver linje, så opdeles de nu i kategorier. Alle regelbrud er ikke lige vigtige for en planlægger. Derfor har vi ønsket at gøre det nemmere at danne sig et overblik over de regelbrud der findes på hver medarbejder.

Gå til et regelbrud med ét klik.

I forlængelse af den bedre opdeling af regler under medarbejderen, har vi også gjort det nemmere at finde den vagt eller uge der er en del af regelbruddet. Nu kan du blot klikke på det enkelte regelbrud, så scrolles vinduet ned til vagten eller ugen og markerer den relevante vagt.

Genvej til regel

Når du gennemgår regelbruddene, kan det være svært at huske hvilke specifikke regler der er oprettet for den enkelte medarbejder. Nu har vi lavet en genvej.

Hold musen over overskriften for regelbruddet, så viser Assistenten dig hvad den enkelte regel er sat til. Her kan du se hvordan det ser ud når jeg holder musen over regelbruddet “For få timer på en uge”:

Så viser den at personen er sat til minimum at skulle have 7 timer per uge.

Ny regel og generelle forbedringer

Til sidst kan jeg nævne at vi har lanceret en ny regel: Minimum antal timer per uge. Det gør det nemmere for dig at opsætte et spektrum for hvor mange timer du gerne vil have at en medarbejder skal have. Så får du et mere præcist forslag fra Assistenten, hvis du beder den lave vagtplanen for dig.

Derudover har vi fixet en lang række fejl, som du måske aldrig har lagt mærke til, men som vores overvågningssystemer har fortalt os om. Desværre har nogle kunder også været påvirket af irriterende fejl og de er nu også blevet løst.

Vi håber I bliver glade for opdateringen! Husk at du altid er velkommen til at tage fat i os, hvis du har nogle spørgsmål.

Mathias

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her