Notifikationer lige præcis som DU ønsker dem

Vi har for nyligt lanceret nogle nye opdateringer vedrørende indstillinger for notifikationer. Det har gjort det endnu lettere for den enkelte medarbejder at vælge præcis, hvordan man som bruger ønsker at modtage beskeder, der omhandler Smartplan.

Som noget at det vigtigste har vi gjort det muligt at vælge emails fra så du kun modtager push beskeder på din mobil. På den måde holder du din indbakke tom for emails fra os uden at gå glip af noget.

Indstil notifikationer på din computer

Det er nemt at indstille notifikationer, så du får besked om lige præcis dét du gerne vil. Det kan du gøre ved at logge ind på din Smartplan konto og trykke øverst i højre hjørne på “Indstillinger” → “Notifikations indstillinger”.

Her kan du vælge hvilke push-beskeder du gerne vil modtage (hvis nogen) og du kan vælge om du ønsker at slå emails fra.

Indstil notifikationer på din smartphone

Det er lige så nemt at indstille notifikationer på din telefon som på din computer. Alt du skal gøre er at åbne din Smartplan app og trykke på tandhjulet øverst til venstre:

Også her, ligesom på din computer, vil du have mulighed for at vælge mellem flere forskellige push-beskeder og derudover kan du vælge om du vil modtage emails.

Vi har alle forskellige behov. Nogle gerne vil modtage push-beskeder om ALT hvad der foregår på ens vagtplan i Smartplan. Så er der nogle andre, som kun vil modtage enkelte, specifikke push-beskeder, og så er der nogle, der slet ikke har lyst til at modtage notifikationer på deres telefon, men derimod gerne vil modtage en email. Det er nu nemt for dig at indstille disse notifikationer, så de passer til netop dine præferencer.

Vi opdaterer løbende både design og funktioner i Smartplan, og hvis du gerne vil være up-to-date om disse opdateringer, så kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du er den første til at få at vide, når Smartplan kommer med nyheder. Lige nu har f.eks. noget nyt lige på trapperne.

Gå aldrig glip af en opdatering i Smartplan. Få en mail så snart vi har nyt. Du kan være helt rolig, vi passer godt på din email og bruger den kun til at sende dig vores egne mails.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner