Nyt: Navngiv vagtplaner i Smartplan

I dag har vi lanceret en ny funktion, som vi ved, at mange af vores kunder vil kunne få glæde af. Vi har nemlig gjort det muligt at tilføje en titel til vagtplanerne i Smartplan. Det kan måske virke som en lille tilføjelse, men det er en funktion, som vil kunne anvendes på mange forskellige måder, og netop derfor er det også et ønske, vi har fået mange gange.

Så hvornår vil det give mening for dig at navngive dine vagtplaner?

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan og hvornår du vil bruge titlerne, men herunder vil vi gennemgå tre scenarier, som vi ved, at flere af vores kunder, der har ønsket funktionen, står i.


Når dine medarbejdere skal arbejde på flere forskellige adresser

Du kan selvfølgelig stadig oprette lokationer, som du plejer. Den del har vi ikke ændret på. Men hvis du står i en situation, hvor det drejer sig om utrolig mange forskellige lokationer, kan det måske godt blive uoverskueligt at skulle igennem en lang liste på siden “Vagtplaner”.

Derfor kan du nu i stedet give dine vagtplaner en titel, som svarer til den adresse, de skal arbejde på. Så kan du måske nøjes med at samle dine vagtplaner under én lokation, eller måske kan du nøjes med nogle stykker.

Det kan eksempelvis være, at du opretter lokationer for “Sjælland”, “Fyn” og “Jylland”, hvor du så kan give vagtplanerne under hver lokation en adresse eller by, som hører til det geografiske område:

På den måde kan du forhåbentlig hurtigere finde lige præcis den vagtplan, du leder efter.


Når du gerne vil fremhæve en ferie- eller helligdagsvagtplan

Måske står du i en situation, hvor dine vagtplaner oftest er ens, men enkelte skiller sig ud på grund af ferier eller helligdage. Hvis du gerne vil gøre dine medarbejdere opmærksomme på, at vagtplanen er anderledes end normalt, kan du i så fald give den en titel, som indikerer dette.

Det vil sige, at du kan lade være med at give dine normale vagtplaner en titel, og så kan du for eksempel kalde jeres sommerferieplan for “Sommer 2023” for at indikere, at denne vagtplan er anderledes:


Når dine medarbejdere skal arbejde til forskellige events

Hvis du for eksempel arbejder i en forening, så kan det være, at I bruger Smartplan til at dække forskellige events i foreningen. Måske er der fodboldstævner, gymnastikopvisninger eller lignende, hvor du har brug for frivillige til at dække vagter.

I så fald kan du give vagtplanerne titler, som indikerer, hvilket event der er tale om. Så er dine medarbejdere eller frivillige aldrig i tvivl om, hvor de skal hjælpe til.


Ovenstående er selvfølgelig kun eksempler, og derfor vil vi igen gerne understrege, at du kan bruge titlerne på lige præcis den måde, du ønsker at gøre det.

 

Sådan tilføjer du titler til vagtplaner

Det er kun muligt at tilføje titler inde i planlægningsværktøjet. Det vil sige, at du med fordel kan give din vagtplan en titel, når du begynder at lave den.

Hvis du skulle glemme at give vagtplanen en titel i første omgang, men ønsker at gøre det senere, så er det selvfølgelig også muligt. I så fald tager du blot vagtplanen tilbage i planlægningsværktøjet, giver den en titel og frigiver den til medarbejderne igen:

Det var vist alt for denne gang. Vi håber, du vil få glæde af vores nye opdatering.

Som altid er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller feedback via chatten eller på support@smartplan.dk.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her