Godkend dine medarbejderes vagtbytte

Vil du gerne have fuld kontrol over hvem der tager dine ledige vagter? Være sikker på at det er den rette medarbejder, der tager de vigtigste vagter i din vagtplan?

Så kan du aktivere administrator godkendelse af vagtbytte.

Det betyder at hver gang en medarbejder ønsker at tage en ledig vagt, eller bytte med en kollega, så skal en administrator godkende byttet.

Det fungerer sådan her:

  1. Du aktiverer godkendelse af vagtbytte. (Se her hvordan)
  2. Når en kollega forsøger at tage en ledig vagt eller bytte en vagt så får administratorer besked om det.
  3. En admin skal godkende eller afvise vagtbyttet enten fra computer, tablet eller mobil før vagtbyttet træder i kraft.

Når du har aktiveret godkendelse, så kommer der en klokke frem i menuen. Herfra vil du se et lille blåt tal når der er vagtbytte du skal tage stilling til:

Vagtbytte badge i menu

Når du klikker på klokken, får du mulighed for at se alle de afventende vagtbytte du skal tage stilling til. Her godkendes et vagtbytte:

Godkendelse af vagtbytte

Det fungerer på samme måde i din Android eller iPhone App. Her ser du tydeligt når der er vagtbytte du skal tage stilling til:

Godkendelse venter på mobilen

Et tap på den orange bjælke og du er klar til at godkende eller afvise vagtbytte:

Hurtig godkendelse på mobilen

I forbindelse med vagtbytte, sørger Smartplan hele tiden for at sende notifikationer til de relevante parter i vagtbyttet. Det er også altid tydeligt hvem der har godkendt et vagtbytte.

Det er samtidig muligt for administratorer at få en fuld historik over de vagtbytte der har fundet sted. Så er du aldrig i tvivl.

Sådan aktiverer du godkendelse af vagtbytte

For at få adgang til denne funktionalitet skal du aktivere det på din konto. Det gør du ved at gå til “Indstillinger” -> “Smartplan indstillinger” -> “Vagtbytte”. Her kan du aktivere det ved at sætte et flueben. Herefter er der administrator godkendelse på alle fremtidige vagtbytte.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her