En god afslutning på et godt samarbejde

Du har muligvis læst, at Smartplan i sidste uge afholdte en quizaften sammen med Bar Smil i forbindelse med Aarhus Festuge. Mens Bar Smil stod for quizzen, stod Smartplan for præmierne. De heldige vindere af førstepræmien (fire billetter til en koncert med Julias Moon på Train d. 10. oktober) ses her:

Vi talte efter quizzen med Marc Elgaard fra Bar Smil som syntes, at aftenen var en succes – det synes vi også!

Vi valgte at samarbejde med Bar Smil om quizaftenen, fordi vi hos Smartplan ønskede at være en del af den byfest, som festugen er i Aarhus. Vi er jo et lille, lokalt firma med rødder i Aarhus, og derfor synes vi, at det er vigtigt at være en del lokalsamfundet. En anden tanke bag samarbejdet var muligheden for at lave en case omhandlende, hvordan Bar Smil anvender Smartplan. Specielt har vi været interesserede i at vise hvordan online vagtplanlægning kan være en hjælp ved events eller i travle perioder, som Bar Smil oplever under festugen. Derfor var vi glade for, at Steffen Bomholt Kristensen, bartender og vagtplanlægger hos Bar Smil, gav sig tid til et lille interview onsdag eftermiddag inden quizzen løb af stablen. Her fandt vi blandt andet ud af, at Smartplan gør det let for Bar Smil at sætte ekstra personale på arbejde og at de hele tiden kan bevare overblikket i den dynamiske, online plan.

Interviewet er i øjeblikket ved at blive klippet sammen til en kort film, som kommer til at ligge på Smartplans hjemmeside sammen med andre cases fra forskellige brancher, som anvender Smartplan. Idéen er, at nuværende og fremtidige kunder kan blive inspireret til, hvordan de kan bruge Smartplan og hvad Smartplan kan gøre for dem. Vi linker selvfølgelig på vores Facebookside, når videoen er klar. Indtil da kan tidligere cases ses på vores hjemmeside. Se f.eks. hvordan Fairbar anvender Smartplan i deres dagligdag her.

Ha’ en rigtig god dag derude!

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner