Nyt i Smartplan: Nye indstillinger til stempeluret

Nu har vi skabt flere muligheder for at indstille stempeluret efter dit specifikke behov.

Førhen har det ikke været muligt at opsætte regler for, hvordan timerne skal tælles, hvis en medarbejder stempler ud før tid. Det har heller ikke været muligt at aktivere automatisk godkendelse af ind- og udstemplingstider. Det har vi nu lavet om på.

Med flere nye funktioner i stempeluret, får man mulighed for at automatisere noget af det arbejde, der er med at godkende medarbejdernes timer. Vi er glade for at kunne frigive noget af den arbejdstid til vores travle brugere.

Under indstillinger for Smartplan stempelur er der kommet tre nye punkter:

  • Hvordan skal timerne tælles med ved udstempling senere end planlagt i vagtplanen?
  • Godkend ind- og udstemplet tider automatisk
  • Rettelser i mødetiden manuelt

De nye funktioner skal gøre det lettere at tilpasse stempeluret til jeres forskellige ønsker.

Indstil senere udstempling efter dine behov

Hvordan skal medarbejdernes timer tælles med ved udstempling senere end planlagt i vagtplanen? Det er op til dig.

Hvis du går ind under ‘Indstillinger’ → ‘Smartplan Stempelur’ for at indstille, hvordan timerne skal tælles, ser det sådan her ud:

Tidligere har det kun været muligt at indstille for indstempling før tid, men nu er det altså også muligt at vælge, hvad der skal gælde for udstempling efter vagten er slut.

Spar tid med automatisk godkendelse

I stedet for at godkende hver enkelt medarbejders arbejdstider efter hver afholdt vagt, kan du nu spare tid ved at godkende automatisk.

Under ‘Indstillinger’ → ‘Smartplan Stempelur’ kan du vælge, hvor stor en forskydelse fra vagtplanen du vil godkende automatisk. Menuen ser sådan ud:

Hvis du vælger at godkende automatisk ved 15 minutters forskydelse, vil alle ind og udstemplinger der afviger mere en 15 minutter stadig skulle godkendes, så du kan holde styr på de større ændringer.

Hvem kan rette i mødetiden?

Der er endnu en ny funktion til stempeluret. Nu har vi gjort det muligt at vælge om brugerne selv skal kunne rette i deres mødetid fra deres profilside.

Hvis brugerne ikke kan rette i deres egen mødetid, vil det være den registrerede mødetiden via stempeluret, der gælder, og ændringer vil kun kunne foretages af kontoens administratorer.

Grundig historik

Der er kommet bedre beskrivelser af historikken i en afholdt vagt, så det er nemmere at aflæse, hvad der er sket.

Hvis der stemples ind før tid eller stemples ud efter tid, og administrator har valgt, at de arbejdstimer ikke skal tælle med, vil det kunne ses historikken. Der vil stå ‘Mødetid justeres ikke grundet Stempelurs indstillinger’.

Hvis Stempeluret er indstillet til automatisk godkendelse af ind- og udstemplingstider, vil der stå ‘Automatisk godkendt af Stempelurs indstilling’ i historikken for den afholdte vagt.

Her under kan du se historikken for en vagt, hvor Anne Sofie har stemplet ud efter vagten er slut uden at mødetiden justeres.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her