Opret og rediger medarbejdere direkte i Smartplans app

Nu er vi klar med en ny opdatering, som gerne skulle gøre det endnu nemmere for dig at holde styr på dine medarbejdere i Smartplan. Fra i dag kan du nemlig både oprette nye medarbejdere og redigere eksisterende medarbejderes profiler - direkte i appen.

Indtil nu har det kun været muligt at oprette og redigere medarbejdere på en computer. Så med denne nye opdatering kan du forhåbentlig spare lidt tid, da du slipper for at skulle starte computeren op og i stedet blot kan finde din mobil frem. Når du har åbnet din app, skal du gå ind på “Medarbejdere”.

Opret en ny medarbejder

For at oprette en bruger til en ny medarbejder klikker du på “+” ikonet i øverste, venstre hjørne på siden “Medarbejdere”. Som altid er det kun nødvendigt at udfylde fornavn og jobtype(r), når du opretter medarbejderen. Det betyder, at du eksempelvis kan vælge at vente med at udfylde medarbejderens email, hvis du endnu ikke er klar til at invitere medarbejderen til Smartplan - vi sender først en invitation, når mailadressen er blevet udfyldt.

Rediger en medarbejders oplysninger

Det kan ske, at du får brug for at redigere de oplysninger, du har på en medarbejder. Måske har vedkommende fået nyt mobilnummer eller emailadresse? Eller måske har medarbejderen fået nye arbejdsopgaver, så du skal tilføje nye jobtyper? Alt dette kan du nu ordne direkte i appen - hurtigt og nemt.

På siden “Medarbejdere” klikker du blot på den person, som du gerne vil redigere oplysninger på. Inde på medarbejderens profil kan du derefter klikke på “Rediger” i øverste, højre hjørne:

Når du har gjort dette, vil du have mulighed for at redigere lige præcis det, du ønsker i medarbejderens oplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Email
  • Mobilnummer
  • Jobtype(r)

Her til sidst kan vi desuden nævne, at vores udviklere i øjeblikket er i gang med at tilføje endnu flere muligheder angående medarbejdernes profiler i Smartplan - blandt andet muligheden for at tilføje ekstra information på medarbejderne. Du kan se en lille smagsprøve herunder, og ellers kommer vi selvfølgelig også til at fortælle meget mere om dette, lige så snart det er klar.

Det var vist alt for nu. Vi håber, at du kan få glæde af den nye opdatering.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her