Opret og rediger medarbejdere direkte i Smartplans app

Nu er vi klar med en ny opdatering, som gerne skulle gøre det endnu nemmere for dig at holde styr på dine medarbejdere i Smartplan. Fra i dag kan du nemlig både oprette nye medarbejdere og redigere eksisterende medarbejderes profiler - direkte i appen.

Indtil nu har det kun været muligt at oprette og redigere medarbejdere på en computer. Så med denne nye opdatering kan du forhåbentlig spare lidt tid, da du slipper for at skulle starte computeren op og i stedet blot kan finde din mobil frem. Når du har åbnet din app, skal du gå ind på “Medarbejdere”.

Opret en ny medarbejder

For at oprette en bruger til en ny medarbejder klikker du på “+” ikonet i øverste, venstre hjørne på siden “Medarbejdere”. Som altid er det kun nødvendigt at udfylde fornavn og jobtype(r), når du opretter medarbejderen. Det betyder, at du eksempelvis kan vælge at vente med at udfylde medarbejderens email, hvis du endnu ikke er klar til at invitere medarbejderen til Smartplan - vi sender først en invitation, når mailadressen er blevet udfyldt.

Rediger en medarbejders oplysninger

Det kan ske, at du får brug for at redigere de oplysninger, du har på en medarbejder. Måske har vedkommende fået nyt mobilnummer eller emailadresse? Eller måske har medarbejderen fået nye arbejdsopgaver, så du skal tilføje nye jobtyper? Alt dette kan du nu ordne direkte i appen - hurtigt og nemt.

På siden “Medarbejdere” klikker du blot på den person, som du gerne vil redigere oplysninger på. Inde på medarbejderens profil kan du derefter klikke på “Rediger” i øverste, højre hjørne:

Når du har gjort dette, vil du have mulighed for at redigere lige præcis det, du ønsker i medarbejderens oplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Email
  • Mobilnummer
  • Jobtype(r)

Her til sidst kan vi desuden nævne, at vores udviklere i øjeblikket er i gang med at tilføje endnu flere muligheder angående medarbejdernes profiler i Smartplan - blandt andet muligheden for at tilføje ekstra information på medarbejderne. Du kan se en lille smagsprøve herunder, og ellers kommer vi selvfølgelig også til at fortælle meget mere om dette, lige så snart det er klar.

Det var vist alt for nu. Vi håber, at du kan få glæde af den nye opdatering.

Gå aldrig glip af en opdatering i Smartplan. Få en mail så snart vi har nyt. Du kan være helt rolig, vi passer godt på din email og bruger den kun til at sende dig vores egne mails.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner