Forbedret overblik over ledige vagter

Vi har netop gjort det endnu nemmere for dig at få overblik over, hvilke ledige vagter der eksisterer på jeres konto.

Det gælder både vagter uden en medarbejder i vagtplanerne samt vagter, som medarbejdere har angivet, at de gerne vil afsætte.

Sådan får du overblik over ledige vagter

På siden “Vagtplaner” har vi tilføjet en knap, som viser, hvor mange ledige vagter der er for hver lokation, du har oprettet på kontoen:

Via denne kan du hurtigt få et samlet overblik over de ledige vagter, der er i vagtplanerne for den valgte lokation.

På billedet herover kan jeg for eksempel vælge at få vist de ledige vagter for lokationen “Aalborg”, og så vil det fremgå på følgende måde:

Du har her mulighed for at se følgende i forhold til de ledige vagter:

  • Dato
  • Jobtype
  • Tidsrum
  • Nuværende ejer

Det vil sige, at du hurtigt kan få alt den information, du behøver, om de ledige vagter. Du kan sortere ud fra ovenstående forhold ved at klikke i titelfeltet øverst i hver kolonne.

Det er dog ikke kun muligt at se ledige vagter for hver enkelt lokation. Du kan også vælge at få et samlet overblik over ledige vagter for alle de lokationer, du har på kontoen. I så fald klikker du blot på “Vis ledige vagter på tværs af lokationer”:

Herefter vil alle de ledige vagter på kontoen fremtræde - sorteret efter dato:

Sådan tager du en ledig vagt

Når du har fundet ud af, hvilke ledige vagter der er på kontoen, og du har besluttet dig for, om du gerne vil tage én eller flere af dem, så kan du hurtigt og nemt gøre det. For hver enkelt ledig vagt er det muligt at klikke på “Se i vagtplanen”:

Herefter klikker du blot på “tag vagt”:

Det er da nemt, ikke?

Den nye mulighed i forhold til at se ledige vagter er tilgængelig for alle brugere på kontoen - uanset om du er administrator eller ej.

Vi håber, du kan få glæde af opdateringen, og at det nu er blevet endnu nemmere for dig at tage ledige vagter i Smartplan! Såfremt du skulle sidde inde med nogle spørgsmål, er du som altid velkommen til at skrive til os på support@smartplan.dk eller via chatten.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her